Ahoj, v listopadu plánuji cestu z Bangkoku do Chiang Mai vlakem a chci se zeptat zda máte někdy zkušenosti s nákupem jízdenek přes Baolau https://booking.baolau.com/en/ Jízdenky bych si koupil klidně v Bangkoku u přepážky, ale do Bangkoku přiletím 10. a už 12. bych rád vyrazil nočním vlakem na sever a bojím se že vlaky budou vyprodané. Chtěl bych mít tedy jízdenky už zakoupené předem. Díky moc všem za rady :)  .

Thajsko vlakem

Založil ve fóru Železniční doprava

3 reakce

Ahoj, v listopadu plánuji cestu z Bangkoku do Chiang Mai vlakem a chci se zeptat zda máte někdy zkušenosti s nákupem jízdenek přes Baolau https://booking.baolau.com/en/

Jízdenky bych si koupil klidně v Bangkoku u přepážky, ale do Bangkoku přiletím 10. a už 12. bych rád vyrazil nočním vlakem na sever a bojím se že vlaky budou vyprodané. Chtěl bych mít tedy jízdenky už zakoupené předem. Díky moc všem za rady :)

0

Bojíš se oprávněně. Zkusils nákup přímo na webu SRT?

1 Citovat

Taky bych koupil dopředu, minule jsem kupoval přes https://12go.asia/en jen se to pak musí vyzvednout na nadrazi

0 Citovat

Zcela bezproblémový a za standardní ceny je nákup jízdenek přes oficiální web thajských železnic. Po provedení rezervace a zaplacení si jízdenku vytisknete a není následně třeba nikde nic řešit - stačí výtisk ukázat průvodčímu (je vázáno na jméno a pas).

https://www.dticket.railway.co.t.../home/Home

Akorát je třeba myslet na to, že nákup je otevřen tuším nejdříve 30 dnů před odjezdem vlaku, takže pokud někdo trvá např. na 1. třídě (bývá pouze jeden vůz), je třeba si to ohlídat.

Osobně ověřeno letos jízdou vlakem z Trangu na nádraží Krung Thep Aphiwat v Bangkoku.

3
3 reakce