Témata uživatele SmKcz

Témata uživatele SmKcz

Téma Poslední reakce
Zdravím všechny, napadlo mě Vám to zde nasídlet. Na cestování jsem si pořídil GoPro Hero 4 Black a podařilo se mě najít akci pořádanou GoPro v Průhonicích v Electroworldu. Kamera mě vyšla na 11,500 Kč a dostal jsem dárky v hodnotě 4300 Kč zdarma. + jejich VIP záruku +9 měsíců NAVÍC ! Letáček od hostesky : Jejich ceny : Já od nich koupil kameru GOPRO HERO 4 BLACK za cenu 11 500 Kč(zřejmě chybná cena) A dostal jsem tyto dárky : Tripod hodnota : 2099 Kč Batoh: 999 Kč Obal na kameru : 1500 Třeba se někomu bude hodit tato akce kdo zvažuje nákup - je ideální čas U Makra 123, 251 70 Čestlice https://www.google.cz/maps/place/Electr ... 8bb272850c .
Kamery GoPro akce : PRŮHONICE - ELECTROWORLD
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
Zdravím Vás dobří cestovatelé, rád bych se Vás zeptal, které si myslíte, že členství u letecké společnosti se aktuálně nejvíce vyplatí pro cestování po evropě. Děkuji za názory  .
Wizzair, Volotea atd... které členství koupit ?
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Zdravím, blíží se 2 svátky po sobě jdoucích. 5 a 6.7 je volno tak mě napadlo si vzít na pondělí dovolenou a vyrazit 1.7 do 6.7 někam po EU. Měl by někdo nějaký tip ať na zem či letenku  .
1.7 - 6.7 [ Nápady na trip po EU? ]
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Zdravím, napadlo mě založit tento topic kde bychom si mohli společně pomáhat vozit věci z ciziny. A rovnou se zeptám, je zde někdo kdo je v USA a dovezl by mě 1 věc ?  .
Potřebujete něco přivézt z .... ?
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Co takhle si vyměnovat tyhle průvodce ? Vrátil jste se odněkud a někam se chystáte ? Pojdte je vyměnit s ostantími. Já nabízím na výměnu Francii  .
VÝMĚNA průvodce Lonely Planet
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Přidal by se někdo ? Plánuje někdo se tam podívat ?  .
BALI 2016
Ve fóru Hledám spolucestujícího
2 odpovědi
400 Kč od Liftága - funguje odzkoušeno https://www.nasimproradost.cz/liftago PODMÍNKY : Každý zákazník může využít slevový kód pouze jednou.Slevový kód je platný 14 dnů od vložení do aplikace a platí pro jízdu placenou platební kartou zadanou v aplikaci.Aplikace Liftago je zdarma a je dostupná pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS.Pro použití promokódu je nutné do aplikace vložit telefonní číslo, e-mailovou adresu a platební kartu. Zadání kódu i platební karty se nachází v menu aplikace (tlačítko vlevo nahoře po registraci). Platební karta se automaticky validuje v podobě blokace 20 Kč, které vám budou do 7 dnů vráceny.Zbytková hodnota kreditu 400 Kč se nepřenáší na další jízdu.Slevový kód můžete získat také zasláním bezplatné SMS ve tvaru PRORADOST LIFTAGO na číslo 4603. .
400 Kč na jízdu taxíkem Liftago
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
3 odpovědi
Ahoj, našel jsem tuto slevu na AirBnb je to pro všechny co mají T-mobile. Případně si někoho sežente a nechte si zaslat kod  .
Airbnb - sleva 30 € (827 Kč)
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
9 odpovědí
Povedlo se mě najít Praha - Milán a zpět za zajímavou cenu  .
Praha - Milán / Milán - Praha - 740 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Ahoj Dejve, doufám, že tě potěší, že tvá stránka je jedna z mála adres kde vypínám AD BLOCK a odklikávám ti reklamy Dělají to i jiní uživatelé či jsem sám Hodně zdaru a díky za tvou práci. .
Vypnutí ADBLOCK - klik na reklamy
Ve fóru Cestujlevne.com
1 odpověď
Zdravíčko, byl jste někdo na maltě a odvezl jste si nějaké zkušenosti ? Doporučíte mi airbnb pokoj či dům ? CO se vyplatí vidět a co ne ? Co doporučíte na maltě jíst a čemu se naopak vyhnout ? Děkuji všem za rady  .
Malta - Zkušenosti, doporučení?
Ve fóru Zájezdy s CK
5 odpovědí
Ahoj, hledám nejlevnější letenku do Paříže.\Poletí nás cca 6 ... věděl by někdo o něčem ? Děkuji moc za rady  .
Paříž na silvestra
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi