Témata uživatele xkubikx

Témata uživatele xkubikx

Téma Poslední reakce
Ahoj, v březnu letíme WAW - LHR - JFK. V Prvním segmentu máme s BA jídlo napsané, LHR - JFK s Deltou máme NO MEAL. Opravdu neposkytují občerstvení pro economy? Tarif O Díky za odpovědi  .
Delta Air Lines
Ve fóru Letecké společnosti
39 odpovědí
Před nedávnem jsem narazil na WunderCar, což je ride-sharing služba, trošku podobná třeba UberPOP. Nainstalujete a objednáte si odvoz, dokonce funguje i možnost objednat předem až týden, což se může hodit při cestě z/na letiště. Funguje v Praze, ale i v Polsku, Bulharsku, Turecku a Německu. Po dokončení jízdy naběhne doporučená cena na zaplacení a je jenom na cestujícím, kolik zaplatí (všechno se pak platí z platební karty nebo PayPalu). Odkaz pro stažení aplikace http://www.wundercar.org/cs/ a po instalaci zadejte do platby kód C6ZH3 a získáte 150 Kč na první jízdu. Ceny jsou cca o půlku levnější než normální taxi  .
WunderCar - taxi nejen v Praze
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
1 odpověď
Gett přináší slevu na taxi. Funguje podobně jako Uber. Sleva je 20$ v NYC, 10£ v Londýně. Fungují i v dalších městech. http://invite.gett.com/code/gtjakub4 Po zadání kódu GTJAKUB4 se načte sleva pouze v dané zemi. Takže kód využijete ve více městech, stačí ho opakovaně zadat  .
Gett - sleva na taxi v NYC, Londýně a dalších
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
2 odpovědi
Ahoj, HotelEngine rozdává 25 dolarů na první booking, minimálně musíte utratit 50$ - http://goo.gl/CuQ5Mm .
HotelEngine - 25$
Ve fóru Tipy na ubytování
2 odpovědi
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kupovat letenky s easyJet STN-PRG na termín březen 2015 teď, nebo ještě počkat a doufat, že se cena hejbne dolu? Díky .
STN-PRG březen 2015
Ve fóru Hledám letenku
2 odpovědi
Ahoj, 23. 7. letim smer BOM pres CDG. Kupovano pres Letusku, dopravce AF/Jet Airways. Na e-ticketu ale mam dopravce PRG - CDG: CSA a CDG - BOM: AF. Let z Parize je 9W 125, ten jsem ale nikde nenasel, zato jsem ale nasel AF218 se stejnyma casama. S kym teda letim? Na webu AF jsem si uz vybral sedadla, ale porad mi to pise 9W125. Pak jsem se chtel zeptat, na webu AF jsem zadal cislo Flight Blue FF, prictou se mi tedy mile? Letim takto poprve a moc tomu nerozumim... Diky .
Operovany dopravce
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi