Příspěvky uživatele bita7

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravim vsechny cestovatele.. I kdyz je to trochu na rychlo, tak od 18.10 se budu pohybovat 14 dni na yucatanu v mexiku.. Kdyby se nasel nekdo, kdo by se chtel pridat, tak budu za spolecnost rad.. Kontakt na me 777346805..

0
Zobrazit ve vláknu

Ja byl na Maafushi s pritelkyni zhruba pred mesicem.. byli jsme ubytovani v Summer villa guest house (primo u te veznice.. smiley) ale bylo to super.. smiley pocasi nam vyslo relativne dobre, i kdyz kazdej den naka prehanka, ale to tam trvalo tak 5 minut vzdycky..
jinak do nakyho resortu bych vam doporucil se podivat, my sice nebyli, ale meli jsme neskutecny stesti, protoze nam posunuli letadlo o 21 hodin a dali nam nahradni ubytovani v jednom rezortu kousek od lestiste a to bylo neskutecny.. to sme si teprve pripadali jak v raji.. smiley to jsme meli vetsi zazitek jak kdyz jsme byli tyden na Maafushi.. Jinak u Maafushi je krasnej reef, kterej se jmenuje Banana Reef a tam sme byli snorchlovat, na jednoho nas ten vylet vysel 45 USD, ale stalo to za to.. Krasny snorchlovani, potkali jsme manty, ale to nam rikali, ze jsme meli velky stesti, ze tam moc nebyvaji.. akorat tam v jednom miste byl hodne silenj proud, ze nas tahl pryc, ale vsechno jsme zvladli.. Jediny co bych asi nedoporucoval, tak jsme jeli jeste na jeden vylet "Local exursion", vzali nas za 35 USD na osobu na jinej ostrov, kde nas na celej den vyhodili a prijeli pro nas vecer.. ten ostrov byl jeste mensi jak Maafushi a jeste vetsi bordel tam byl.. takze vylet opravdu za vsechny prachy.. smiley jinak ja se byl jeste potapet, protoze mam licenci a to bylo teprve neco... smiley

jinak pro ty co chteji vedet cestu, tak nam velice pomohlo toto, co jsem nasel: Je to prevzaty z nakyho cizyho fora, ale plati to..

Hi theis,

Daily local ferry from Male’ leaving at 14.45 hours every weekdays except Fridays. The journey will take 90 minutes and ferry will accommodate a kind expression from our guide. And you will be experienced a local feel with nice views that most people would never seen. Ferry cost is only $3.00 USD.
The ferry go back to Male’ at 7:30 morning except Fridays.
Moreover, there will be one more ferry available on scheduled days. This ferry is operated by the Government of Maldives and it will be stopping one island near Maafushi for 10 minutes, on its way to Maafushi or Male’ City. The Schedule of this ferry is below:
DAYS: Saturday, Monday and Wednesday
Departure from Maafushi: 12:30
Arrival to Male’ City: 14:15
DAYS: Sunday, Tuesday and Thursday
Departure from Male’ City: 10:00
Arrival to Maafushi: 11:45
If you are landing Maldives after the departure of local ferry, you may can stay in Male’ City (the Capital City of Maldives) until the next day ferry or else you can request for the speed boat transfer. So we can directly take you from airport to Summer Villa.
Speed boat is available on request from you to Summer Villa. This journey will take only 30 minutes from airport to Maafushi. The cost for the speed Boat is $150 for the trip. Speed Boat can be arranged at any time that you want.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu