Příspěvky uživatele leos

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

V manile budeme jenom jeden den. Budeme tam čekat na přestup Boracay. Takže nevím jestli být zalezlí na pokoji nebo se jít aspon trochu mrknout po městě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny cestovatele. Využil jsem akce RTW a zařídil jsem pro mojí budoucí manželku svatební cestu. Jak se vrátíme tak napíšu report jak to všechno probíhalo. Zatím je plán Praha-Řím(1)-Milán-Tokyo(3)-Manila(1)-Boracay(6)-San Franciso(Půjčit si auto) do Los Angeles-Las Vegas-Los Angeles(6)-Paříž-Wroclav.
Letenky :25 000 Kč
Hotely: Okolo 25 000
Řím-Sunshine Rooms
Tokyo-Grand Arc Hanzomon
Manila-Hotel H2O
Boracay-Boracay Regency Beach Resort & Spa

Měl bych pár otázek na zkušené cestovatele:

1-Tokyo-Popravdě zde se trochu ztrácím a pokud by mi mohl někdo říct co vidět za 3dny v Tokyu budu moc rád
2-Manila-Je tam bezpečno? Hodně lidí mě od toho odrazuje, čili pokud má někdo osobní zkušenost budu rád
3-USA Chci i pujčit Auto v San Franciscu a Vrátit v Los angeles( Chtěl bych dodge charger a v nejhroším Mustanga smiley Jakou zvolit půjčovnu? Chci mít komplet pojištění v ceně, ale nedaří se mi najít Dodge když to chci vráti v jiném městě. Nad 26 let
4-Případně jestli má někdo zkušenost co vidět na západním pobřeží v takovém čase. S ubytováním si hlavu nelámu v USA bud auto nebo nějaky motel po cestě.Čili pokud někdo jel něco podobného tak super.

Děkuji za rady!

0
Zobrazit ve vláknu

Jenom abych napsal výsledek tak za zavazadlo se podařilo dostat 50 dolarů. Lepší než drátem do oka. O zpoždění furt jednám.Vymlouvají se na počasí. Jak je to s tím když třeba v 10 hodin už se dá letět ale letadlo odletí až ve 2hodiny. Pořád se můžou vymlouvat na počas?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pelikan se na mě vykašlal jak jsem čekal. Turkish airlines vytvořili tiket o náhradě tak uvidím. Ještě dotaz ztratili mi i zavazadlo a přivezli ho po 4dnech naštěstí. Co čtu tak mám právo na odškodné podle článku 22 Montreálské konvence. Jenom mi není jasné jestli se musí dodat faktury ke všemu. Nebo tam je nějaká jistá částka. nevíte?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. Dvě kompenzace žádám. 1případ při cestě do kathmandu-Turci prodali víc míst než měli kapacitu v letadle a čekali jsme dva dny v hotelu.
2 kompenzace při cestě zpátky 5hodinové zpoždění.A nemohl jsem na jejich stránkách najít žádný konkrétní email, který by to řešil.Tak jestli náhodou nevíš?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím.mohl by mi někdo poradit jak vyřešit kompenzaci u turkish airlines. Našel jsem pouze email ocihelp@thy.com. máte někdo zkušenosti jak to vyřešit?díky

0
Zobrazit ve vláknu

Soutěž o zájezd v hodnotě 70 000 kč.http://www.bauerhockey.cz/intropage.php

0
Citovat Zobrazit ve vláknu