Příspěvky uživatele mato

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

nejaka dobra dusa s FR Gold alebo Biznes, ktora by mi checkla registracie z nasledujucich letov? FR24 zlyhal ..

2023-12-02    W62980
2023-11-25    W62979   

muchas gracias.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

diky, uchmatol som v maji na 4 dni Biskek za 3400 z Viedne. naplast za zruseny Soul :)

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asterix napsal(a):

Taky máme letenku z Vídně do BKK se Saudií 29.6.-13.7.2024 a zrušili lety z VIE do JED a JED - VIE. Volali jsme přes skype jak do Kanady, tak USA už asi 5x a žádná domluva, říkají shodně, že jedině full refund, nebo ještě počkat. Našli jsme si alternativní lety v rámci aliance a vůbec na to nemají uši. Spíš je problém, že máme už koupený navazující lety z BKK. Německé telefonní číslo nonstop hlásí, že není dostupné. Tak teda nevím...


vypada to, ze v ich rezervacnom systeme je kompletne zrusena navaznost na lety VIE-JED, takze namiesto ICN nepojde alternativny routing.

som zvedavy, ci je to bug alebo feature (nedavalo by to zmysel, ale ktovie). 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

s volanim samozrejme ratam, len chcem vediet, ci je toto u zmien u Saudie standardny postup. ono sa lepsie vola, ked letenka vystavena neni - usetrilo by mi to hadky s nejakym agentom, ktory mi bude tvrdit, ze som im to odklikol a ja ho bohuzial nemam ako presvedcit o opaku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

no to asi nie som, pretoze ju prevystavili na VIE-JED-RUH-ICN. opakujem, ze bez mojho potvrdenia. oba emaily prisli pocas jednej minuty.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

prisla niekomu so zmenou itineraru okamzite aj prevystavena letenka? nic som nepotvrdzoval.


saudia.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pred par tyzdnami som do lakta schytal dve kovove dlahy (titan alebo implantatova ocel, netusim), ktore mi uz ostanu nafurt.

Zaujima ma:
- skusenosti ludi, ktori maju tiez kov v tele - ako casto je detekovany, ci sa vam stalo, ze vas security nepustila bez papierovej dokumentacie etc. pripadne kto vam nejaku validnu dokumentaciu vystavil. oblubujem bizarne letiska v krajinach, kde casto po anglicky nerozumeju slovom ani pismom, tak ma to zaujima.

- na VIE letisku mi poradili "implant passport". nic sa mi k tomu nepodarilo vygooglit, aspon nie v CR/SK prostredi. hovori to niekomu nieco?

0
Zobrazit ve vláknu

vedel by mi niekto s FR24 Gold/Business prosim mrknut, ktore registracie leteli tieto lety?

2022-09-23 W66421
2022-09-16 W66422

dakujem krasne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

overil som si to, nie .. skusene rozne trasy, browsery, kompy, mobilna appka .. nic. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

asi je to selektivne.


no-offer.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

na konci mi ziadnu campaign na 50% off neukaze .. plne ceny

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

"Due to water damage, a DB Netz AG signal box in Bodenwöhr failed on the morning of November 29, 2022. This put the control and safety technology required for rail traffic out of operation. This leads to extensive restrictions in rail traffic on the connection between Schwandorf and Cham."

zdroj: https://www.laenderbahn.com/alex...ostbayern/

pokial nemcom vytopi trat, a CD je schopne este o dva dni nato predat listok na neexistujuci vlak a este sa tvarit urazene, ze to je problem DB (ani nevedeli, kto operuje vlak) a dalo od toho ruky prec, tak ano, domrdalo to CD a je to katastrofa.

dakujem za nazor, Petre, je ako do prdele otvor, kazdy mame nejaky. bohuzial ten tvoj bol zalozeny na absolutne nicom a je teda naprosto irelevantny.

6
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahojte, davam do pozornosti pre tych, ktori ste vyuzili akciu so Saudiou a chceli by ste vyuzit prepravu smer Praha vlakom ALX Zapadni Expres - nerobte to, dokym si neoverite status (nie u CD). priamy vlak od pondelka 28.11. nepremava, pretoze nemcom kdesi pred hranicami vytopilo trat. to nebrani Ceskym draham predat Vam jizdenku a tvrdit, ze vsetko je v najlepsom poriadku, ze o nicom takom netusia a ze je to Vas problem. pani v kancli spolocnosti Laenderbahn, ktora tieto vlaky vypravuje, popisala spolupracu s CD ako "Katastrofe". skusenost z prvej ruky zovcera. 

3
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj, zajtra letim VIE-JED-BKK len s prirucakom. v ramci rezervy budem na letisku o 5h skor a moc rad by som sa uchylil do lounge a pracoval odtial - to vsak nepojde, ak Saudia vyzaduje validaciu dokumentov na counteri. mate s tym skusenost? online checkin prebehol, BP mam.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ako to teda funguje s OC Sestka? zavora a 6-22 mi neprekaza, ide o to, ci auto neodtiahnu, ak tam bude stat cez noc (7dni).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mirjur napsal(a):

Kde přesně spals? Před security nebo až za ní? Příští týden mě to taky čeká...

v Fku spavam na gate 37. su tam sice "len" sedacky bez zasuviek, nie tie dlhe kozene lavice, ale bohate to vyvazuje koniec chodby a s tym spojena intimita miesta :) nikto tam nebeha a vzdy som spal na celom gate sam.  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

vcera z Mauricia.

ruska povinna na vsetkych verejnych miestach, absurdne priklady - prazdna ulica, jazda na skutri alebo v aute sam. domaci to neochcavaju. vynimky - pri pobyte na plazi, v restauraciach. policajti kontroluju a neseru sa - za nenosenie su mastne pokuty, warningy su vraj vynimkou.

pri navrate doporucujem dopodrobna preskumat podmienky kazdej krajiny, cez ktoru letite alebo tranzitujete, ale idealne si dat spravit PCR test, vyhnete sa problemom.

po hodinovej hadke na celu odbavovaciu halu s tromi agentmi na check-ine ich sef nakoniec dosiel k tomu, ze mam pravdu a test nepotrebujem, ale nevediet sa hadat a argumentovat v AJ, mam IDB a som v riti. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

nejaka cesta, akou CSOB Pojistovnu dokopat k zaslaniu potvrdenia o tom, ze moje cestovne poistenie plati aj na covid? letim v piatok, volal som im vo stvrtok minuly tyzden a doteraz same plane sluby - urgujeme etc., ale nic nechodi a potencialne mi to vie ohrozit celu dovolenku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ma niekto v poslednej dobe skusenost s tym, ci (ako bolo obvykle) pustaju do airside vecer pred rannym odletom? letim 5.45 a ani trochu sa mi nechce chrniet na zemi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mam to, bude to pecka.

Michal napsal(a):

Nad něčím takovým jsem uvažoval už v půlce června. Ale problém je, že tam teď skoro nic nelétá, takže nejsou letadla k pozorování.

uprimne, toto sa da dohladat aj noobovi a na nejake prilety a 2-3 odfuknutia do mora si tam zajdem na konkretny cas, ten ostrov je tak velky, ze z jedneho konca doplujes na druhy :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Michal napsal(a):

Potvrzuji úspěšnou změnu Menorky za Tenerife. Během pěti minut na lince. V rebookovacím pickeru pochopitelně TFS chybí.

dik za inspiraciu, toto by mi mohlo vyjst s posunutou Malagou ..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

doctorex napsal(a):

Tak dneska mě čeká asi nejdobrodružnější cesta za poslední rok. Odvolali mě docela nečekaně z HO (kolega má covid), takže s rodinou jedeme večer přes celou republiku z chalupy na naši adresu trvalého bydliště.

z tohto chcem vidiet tripreport :-D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

puketapu napsal(a):

Už je to pryč... Měl jsem natukany SFO, ale měl jsem tam překlep a chtěl jsem to upravit a už se mi změnila cena... Původní cenu jsem už nenašel... 


nech som za heretika, ale aspon nemam dilemu a mozem sa s pokojom v dusi venovat praci :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ukazuje mi to 36k (a ani lacne SFO/ORD nevidim). je tomu konec, alebo neviem hladat?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

na to som pred par tyzdnami pozeral, vraj to uz je ohradene?

hovori sa o tom roky, ale zatial si to nikto nedovolil. snad to tak vydrzi - je to fajn miesto na kupacku, aj to preliezanie hlavnej trate ma cosi doseba :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu