Příspěvky uživatele alesd

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

treba tu


kiwi.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kiwi uz zas nabizi ryan

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Uz to chvili je (jestli me pamet neklame, tak mi to ryan nenabidlo pred cca 14 dny). Coz je dle meho skoda, aspon to inspirovalo na cesty a nemusel jsem kvuli tomu tolik klikat :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

nemate nekdo zkusenosti s pujcovanma aut ve Skotsku? Idealni by byl Edinburgh smiley Nasel jsem relativne levnou pujcovnu ( http://www.thrifty.co.uk/ ) nemate s ni nekdo zkusenosti? Pripadne co doporucujete?

Diky moc.

A.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

naskytla se nam moznost volna od 17. do 23. dubna. Zaleteli bychom nekam po Evrope (pripadne nekam jinam) za rozumne penize (staci klidne jen 3-4 dny v uvedenem obdobi). Mate nekdo nejaky vhodny tip?

Moc diky za pomoc.

AlesD

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

nemate prosim nejaky tip na koupi cenove rozumne letenky na Sri Lanku v terminu mezi 1.8. a navratem do CR nejdele 17.8.? Rady bychom byli na miste alespon 10 celych dni... Diky za pomoc. smiley

A.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

nemate nekdo tip kde sehnat levne zpatecni letenku Helsinki - Praha ? Nejlepe na pristi tyden smiley

Diky moc.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, o vikendu jsem s nimi letel (sic z Prahy do Stockholmu), ale nektere otazky snad zodpovim (kladl jsem si je pred cestou taky...)

meli jsme pouze prirucni zavazadla, ale postup bude , tipoval bych, obdobny

ad2, ad3) na prepazce stacilo nadiktovat jmeno / ukazat kod z app a vytiskli nam letenky - mista jsme meli na vyber (usetrili jsme tim poplatek za rezervaci sedadla a nakonec stejne sedeli vedle sebe smiley), free seating podle me neni.

Na palube potesi wifina smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pěkný den, sháním letenky na termín 29.11. - 1.12. do Švédska - nejlépe Stockholm Skavsta. Neměl byste někdo tip na letenky za přijatelnou cenu? Díky moc.

0
Zobrazit ve vláknu