Příspěvky uživatele Jan _6

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Je nějaká šance, že to pustí na 5 a více míst za tuhle cenu? Bohužel mi to píše last 5 seats, potřebuji 7.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://booking.com/s/jan77565 


15$ 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://booking.com/s/100_6/jan77565

15$


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

15 $ 

https://booking.com/s/75_6/jan77565

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

sleva 15$ 

https://booking.com/s/79_6/jan77565



0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vážení, hledám letenku na tyto měsíce do Říma z Prahy, zatím jsem našel od ČSA 24 - 27. 9 za 2700, tento termín mi vyhovuje nejvíc, každopádně nerad bych se unáhlil a propásnul nějakou akci třeba od RA na podzim. V minulosti tu byly letenky i třeba za 800 na podzimní období. Jinak pokud mi může někdo poradit, co vidět za 3 dny v Římě a jestli i ta délka pobytu je ok. Ubytování jsem našel u stanice Roma Ostiense, má někdo zkušonosti s oblastí ? Doplním, že jedu s přítelkyní.

1
Zobrazit ve vláknu

tonic: asi jo, ještě budu čekat, není kam spěchat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No upřímně nevím s kalifornii na týden, pokud někam letím, tak chci vidět vždycky všechno co k tomu patří nebo se apsoň o to snažím, takže do polovičatých řešení se mi moc jít nechce. To samé, pokud někam poletím na týden 20 h, tak se mi vážně nechce 10 h greyhoundem (,ale schovávám do šuplete, bude se třeba někdy hodit). NY jsem chtěl vidět kvůli tomu, že by to byla první cesta do USA. Chci vidět hokej, nba, nákupy a "must see věci". Odrazujemě akorát ta zima a je mi jasný, že třeba babí léto nebo jaro by bylo pro cestu daleko lepší. Bohužel kvůli práci mohu jen sezoně, zima a léto, takže CA bych chtěl třeba spojit v letě i s Comic-conem apod. Třeba tady výletne nějaká akce, na celé se vyprdnu a poletim někam do karibiku, ale zatím mne láka NY a vzhledem k tomu, že jsem byl 3 krát za sebou zimu v asii, tak nebude na škodu, když trochu promrznu no :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky za pozn. ke kalifornii (určite mám v budoucnu v plánu), ale ještě upřesním mojí cestu a momentální situaci. Jedu spolu s přítelkyní, takže +2k je pro mě už +4k - nehledě na dražší ubytování v kalifornii, další věc, že jsem plánoval ten prosinec opravdu jen na týden (vzhledem k dovolené a svátkům v ČR), kalifornie je pro mě minimálně 3 týdny a tak nějak více příprav než to, co chci teď investovat do prosince (čas, peníze, náročnost). Chtěl jsem to pojmout jako poznávačku města a zatím teda mě tu všíchni od prosincovému NY celkem odrazujete, tak jsem celkem na vážkách.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jako z toho jediného mám celkem obavy, bohužel vyloženě jaro podzim nemůžu kvůli práci. Zase vánoční NY by mohl přeci mít "svoje kouzlo" ne ? A za teplem bych chtěl výhledově spíš konec února.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky Davide, ještě chvíli počkam, zda-li se něco neobjeví.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ještě upřesním jedná se o prosinec období cca 1.12 - 22.12.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vážení, tipy, rady na prosincový termín do New Yorku (ledacos už jsem pochytil tady v diskuzích) ? Momentálně vidím letenky od BA za 10, 5 k z Prahy popř. 9,6 s Tap, ale celkem dlouhy stop v Lisabonu (brát nebo ještě zkusit štěstí ?). Ubytovaní jsem našel celkem slušné v Union City přes Airbnb (7 nocí pro 4 za 23k). Mimo NY hodlám jet na NHL do philly, popřípadě jestli čas dovolí, tak vidět DC. Byla by to moje první návštěva USA. Díky za případné rady.

0
Zobrazit ve vláknu