Příspěvky uživatele Martina _3

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Děkuju za tipy!:) Můžu se ještě zeptat, jak jste to řešili s telefony? Fungovali vám nebo jste si pronajali na letišti po příletu?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 Ahoj cestovatelé,

neplánuje někdo cestu mezi 2.6. a 19.6. po Jižní Koreji a Jeju? Jsme dva a hledáme další dobrodruhy na nějaký společný výlet:)

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, v NY doporučuju takovou tu klasiku, určitě si nechat dost času na Central Park, dětem by se mohlo líbit muzeum voskových figurín a Coney Island:) nedávno jsem narazila i na tento článek, tak třeba pomůže:) https://estavisa.cz/10-nejzabavn...e-s-detmi/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 Přeji hezkou neděli,

neznáte náhodou nějaké Čechy a Slováky, kteří by žili na ostrově Jeju a měli půjčovnu aut? :)

0
Zobrazit ve vláknu

Díky za tipy! Na cestování máme cca 14 dní, z toho asi 4 dny plánujeme na Jeju, tam mi přijde, že je lepší auto půjčit. A jak to vychází, když půjčíte auto třeba v Busanu a vrátíte v Soulu, nevíte? Třeba v USA byla cena o dost vyšší....A tipy na Jeju někdo nemáte? Předběžný plán už máme, ale rádi ho ještě doplníme:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 Ahoj chystáme se s přítelem zhruba na 14 dní do Jižní Koreji. Jakou doporučujete zvolit dopravu místní vlaky/autobusy nebo si raději půjčit auto? Uvítáme i tipy na ozkoušené ubytování:) Nejvíc bych však chtěla poprosit, pokud někdo z vás má sepsaný itinerář a podělil se s námi pro inspiraci....o cestování po Koreji i ostrově Jeju. 

Pokud by se někdo z vás chystal na Havaj, západ USA nebo Kajmanské ostrovy, ráda poskytnu ukázkový itinerář, popř. můžete kouknout i na náš blog https://czechwanderlust.wordpress.com/

Díky za rady, Martina

0
Zobrazit ve vláknu