Příspěvky uživatele Bangla

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj,

děkuji i Vám za komentář. Přesto, že tyto lokality jsou podobné Mauriciu, není to to samé a opravdu hledáme letenky na Mauricius. Pokud by nekdo měl tip kde a jak pořídit levněji než 19tis, budu moc moc rád. Tento web sleduji velice dlouho, díky za něj a snad pořídíme výhodně i tentokrát.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, mockrat dekuji 7boy za zpravu. Toto jsem viděl nedavno, ale je to od nas 950km daleko a pro nas (indispozice) obrovska komplikace. Pokud by to bylo kousek v zahranici budiz, ale toto je proste moooc daleko. Tudiz opakuji dotaz, cena muze byt klidne vyssi (ne vsak 19tis). Jeste jednou diky za iniciativu, vidim ze tu komunita funguje.

Ondra

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatele,

Hledam v obdobi 10-30. Kvetna letenku pro dve osoby na Mauricius - svatebni cesta na 10 dnu. Nejlevnejsi letenky z prahy/vidne/bratislavy nachazim za vysokych 19tis. Je mozne se dostat nekam na 15tis s akcni nabidkou? Sam nevim kde hledat, nejsem zbehly lovec letenek jako zdejsi, za rady kde hledat budu vdecny. Pokud jste nekdo osobne byli na Mauriiu, ocenim jakekoli rady ohledne mist, destinace, ubytovani atd.

Dekuji za Vase komentare
Ondra

0
Zobrazit ve vláknu