Témata uživatele gugos005

Témata uživatele gugos005

Téma Poslední reakce
Dobrý den, mám takový problém, kamarádka včera za mnou přijela do Ameriky, letěla přes Londýn (BA), JFK (BA) až do Indianapolis (AA). Problém je v tom, že v pondělí ráno pokračujeme se southwest do Vegas a zde chceme udělat 15 denní road trip po NP, LA a SF, to znamená, že nebudeme na jednom místě. Bohužel kufr se nepodařilo ani lokalizovat, v kufru kamarádka táhla malý stan, spacák, karimatku a veškeré oblečení na trip, jsme studenti (tak pro snížení nákladů jsme táhli i stan). Na letišti jsme vyžádali papír na koupi aspoň nejnutnějších věcí. Ovšem otázka je, co proplatí AA, když se kufr nenajde do neděle, prostě stan, spacák a jiné věci potřebujeme, ale čekat na jednom místě jen kvůli kufru je také blbost. Děkuji za jakékoliv postřehy a nápady Luboš Ps: před měsícem jsem letěl do Indianapolis z prahy na stejné trase a našli kufr až po šesti dnech, proto mám obavy. .
BA a AA - ztráta zavazadla
Ve fóru Letecké společnosti
4 odpovědi
Ahoj, pri hledani autopujcovny na zapade USA (LA, SF, Las Vegas a NP) jsem zjistil, ze mlady ridic je do 24let vcetne. coz mi trochu dela vrasky, protoze mi bude v dobe cesty 24,5. Nemate nejaky rady, jak to obejit? prece jenom se mi nechce platit "zbytecne" 25USD/den. Budu rad za kazdou radu a pripominku kde levne pujcit  .
"mladý řidič" v USA
Ve fóru Půjčení auta
3 odpovědi
Ahoj, mam takovy dotaz a napadlo me to az vcera vecer. Jsem v americe a chystam se tu koupit GoPro kameru (oproti cr levnejsi o 3.000) no a samozrejme nejaky obleceni. No a jak to tak byva, proc neusetrit vic kdyz by to slo  .
tax free v americe
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Ahoj, shanim pro kamaradku letenku do ameriky, presne do indianapolis. Moc nechci aby travila noc nekde na letisti, tak hledam cesty na "jeden" zatah. Nabizi mi to priblizne 1:50 hodiny prestup v londyne, coz si myslim ze je relativne ok, ale mam trochu obavy z prestupu v USA, jestli JFK 2:55 popripade CHI 3:00 je dostatecny cas vzhledem k tomu, ze prochazi imigracnim a znovu odbavit zavazadla... Bohuzel jsme trochu limitovani navratem, ktery chceme uskutecnit spolecne a tim padem se nabizi jen takhle "kratke" prestupy nebo noc na letistich... Proto me zajima jestli tyto casy jsou ok, dekuji za odpoved .
doba na přestup JFK, CHI
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
7 odpovědí
Ahoj, chystam se s kamaradkou o prazdninach do USA. No a hledáme 1 - 2 spolucestující do auta, který by se s námi podělili o náklady na auto a benzín. termín: 4.8. - 19.8.2014 - je jasně daný; 4.8 ráno přiletíme z Indianapolis, 19.8 odlétáme do Chicaga, abychom 20.8 letěli směr ČR začátek a konec: Las Vegas co vidět: na přiložené mapce je vidět přibližná trasa - zájemci přímo pošlu odkaz na google mapy ubytování: ve městech jako Las Vegas, SF, LA v hotelech, zbytek pod stanem v "kempech" Je mi jasné, že lidi co letí do USA jako turisti, už mají jasně danou trasu a termíny, ale tento příspěvek je určen spíš pro studenty na work&holiday, který po práci plánují cestovat a ještě dané termíny nemají  .
západ USA - 4.8-19.8.2014
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí