Témata uživatele davidII

Témata uživatele davidII

Téma Poslední reakce
Ahojte,    Pýtala sa ma známa zo zahraničia, či treba kúpiť lístky na pamiatky/múzeá dopredu cez internet. Celkom ma zaskočila, povedal by som, že nie, ale nie som si istý. Máte niekto skúsenosť s tým, že by bolo niečo vypredané v Prahe? Termín je polovica apríla. Budem vďačný za každú radu 😀   D.   .
Pamiatky Praha - treba rezerváciu s predstihom?
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ahojte,s kamarátmi sa chystáme v septembri do Černobylu a zaujímalo by ma ako je to aktuálne so vstupom do budov. Podľa našich informácií je to zakázané, ale napríklad na jednom cestopise sme čítali, že sa to dá, plus mne jeden známy tiež vravel že chodili po budovách bez problémov. Ak by teda bol niekto ochotný podeliť sa o svoje skúsenosti, bol by som vďačný. kľudne napíšte aj iné veci k cernobylu, odporúčania na konkrétne agentúry, apod.  ak sa vám chce, ja budem len rád 🙂Díky, David .
Černobyl vstup do budov
Ve fóru Co vidět a navštívit
23 odpovědí
Čaute,letíme o dva týždne s turkish do vietnamu, konkrétne saigonu a máme technický stop v hanoi. Mal som za to, že do žiadosti o víza uvediem vstup cez saigon ale overovanie tejto informácie na zahraničných fórach ma zneistilo. Vyplývala z nich totiž možnost že by ten "technický" stop bol fakticky prestup na vnútroštátny let kde by turkish mali iba codeshare alebo ako sa tomu vraví... V takom prípade by sme vstupovali do krajiny cez hanoi. Na webe turkish však moja rezervacia o tom nevypoveda.... Tak neviem. Máte niekto prosím skúsenosti?  .
Vietnam víza - technický stop
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
5 odpovědí
ahoj všetci, chcel som sa opýtať či nemáte skúsenosti so Stella travel - http://www.mojeafrika.cz/uvod - na hedvabnej stezke som si všimol doporučenie tejto CK nejakým diskutujúcim, vraj vedia zabezpečiť safari atď. vo vynikajúcej kvalite za atraktívne ceny; dokonca to má byť lepšia varianta (rozumej lacnejšia) ako zabezpečiť si všetko na vlastnú päsť. .
Stella travel - Afrika
Ve fóru Zájezdy s CK
0 odpovědí
Chcel by som sa opýtať, Dave, či vieš vystaviť faktúru na ubytovanie zarezervované cez tvoj porovnávač hotelov, alebo či to musím riešiť s tým hotelom. Ide mi o uplatnenie rekreačného príspevku v práci. .
faktúra od cestujlevne k ubytku
Ve fóru Cestujlevne.com
2 odpovědi
Ahoj, máte niekto skúsenosti s last minute na letisku vo frankfurte? dá sa tam zohnať niečo parádne teraz v lete? .
last minute frankfurt
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
čaute, neviete prosím o nejakej českej spoločnosti, ktorá predáva ubytovanie (napr. má nejaký agregátor). Niečo ako studentagency.cz má odkaz na webe ubytovanie, kde sa dá nájsť niečo. Ide mi o to, že by som potreboval kúpiť ubytko na faktúru a cez booking com apod. ju nedostanem. Studentagency má debilné vyhľadávanie, kde sa nedá navoliť ani oblasť, kde chce človek hotel ani že chce raňajky. Ak máte niekto nejaký tip, tak budem rád. .
český predajca ubytovania
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Ahoj, máte stále letný čas na fóre. Trochu ma to irituje  .
Čas na fóre
Ve fóru Cestujlevne.com
3 odpovědi
Dávam do pozornosti túto akciu na ubytovanie v UK http://www.holidaypirates.com/accommoda ... 8th-1000am Tie hotely vyzerajú dosť dobre, až sa mi tá akcia nezdá, keďže normálne tam izba stojí tak 165 libier na noc. Každopádne, pokiaľ sa vám to hodí tak je to na obdobie od 3. 10. 14 do 14. 12. 14. Výpredaj začína vo štvrtok 28. 8. o 10.00, čo je 11.00 nášho času. .
UK, Londýn aj iné mestá - 12,5 L za os a noc
Ve fóru Tipy na ubytování
4 odpovědi
Ahojte, myslíte, že sa nájde niečo za zaujímavú cenu do ázie? niekam kde je pekné počasie v únoru (1. - 14.)  .
ázia z prahy/viedne
Ve fóru Hledám letenku
9 odpovědí
hej dejve, upozorňujem na letenku do dilí za 4 tis. kč z prahy: http://www.holidaypirates.com/flights/a ... czk-eur153 .
India za 4 tis. kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi