Témata uživatele Terish

Témata uživatele Terish

Téma Poslední reakce
na www.axaleto.cz se dá uplatit sleva na cestovní pojištění. Pokud ve druhém kroku (tam, kde se vybírá šíře pojištění - kalkulace) zadáte do okýnka pro výši slevy heslo vylet, tak budete mít na pojištění slevu 50%. Viz obrázek http://pbrd.co/1sdHQeG Narazila jsem na to v práci, ve výtahu to tam běhalo na obrazovce jako reklama, jsme totiž v jedné budově s axou. =D Tak nevím, jestli je to nějak známý kód nebo to bylo určené jen takhle nějak interně, ale třeba to tady někdo využije. =) .
Sleva na cestovní pojištění
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
11 odpovědí
Otevírací doba: 24 h Doprava z letiště do centra: Lze využít klasický letištní shuffle bus označený "číslem" BLQ, cena 6 euro, viz http://www.tper.it/content/linea-blq-ae ... e-centrale. Odjezd je přímo před terminálem. Doba cesty cca 20 minut. Lístek se dá koupit na letišti či v autobuse. Objevili jsme však cenově přijatelnější variantu a to pomocí klasické Boloňské mhd tper. Stačí z letiště jet autobusem číslo 54 na zastávku Birra (cesta trvá zhruba 7 minut). Odtud dále autobusem 81 nebo 91, které jede přes centrum až na hlavní vlakové nádraží. Cesta trvá celkem cca půl hodiny. 81 a 91 jezdí co čtvrt hodinu, 54 jezdí co hodinu, tam je to třeba vychytat. Lístek stojí 1,5 euro pokud kupujeme přímo v autobuse (jsou tam automaty) či 1,30 euro, pokud si ho koupíme předem (na letišti se dá lístek koupit v supermarketu nebo na přepážce u Arrivals s nápisem Welcome in Bologna. Lístek je přestupní na 75 minut, měl by tedy pokrýt celou cestu. Pokud kupujeme předem, je třeba lístek v buse označit. Jízdní řády si lze prohlédnout na http://tper.it/orari/linee?page=1. Autobus 54 NEODJÍŽDÍ ze stejného místa jako letištní shuffle, je třeba nechat zastávku shuffle za zády, projít kolem stanoviště taxíků až k zastávkám autobusů, které jedou do dalších měst. Zastávku jsem vyfotila: http://pasteboard.co/24IfAu9n.jpg. Případně se lze zeptat řidiče shuffle, poradí. Přišlo nám to jako přijatelnější varianta a rádi jsme ušetřili 9 euro. (: Wifi zdarma: Ano, na 6 hodin na den, třeba jen zadat email a jméno. Spaní na letišti: Bez problémů. Nejlepší místo je ve vrchním patře naproti obchodu Victoria Secret's, za eskalátory. Je tam asi 10 lehátek. Web: http://www.bologna-airport.it/en/travel ... 6&LN=en-US .
Bologna (BLQ)
Ve fóru Letiště
1 odpověď
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Koupili jsme si letenku Budapešť - Bologna - Budapešť. Problém je v tom, že do Bologně přilítáme pozdě večer, navíc nemáme ubytování přímo v Bologně, musíme jet ještě hodinu vlakem, navíc ani hotel nedovoluje tak pozdní check-in. Chtěli jsme to udělat tak, že si ubytování dáme až od následujícího dne a že přespíme na letišti a ráno se sbalíme a vyrazíme do hotelu. Nicméně by mě zajímalo, zda to nebude problém, když na letišti vlastně nečekáme na další let. Nebude někdo prudit, ať ukážeme letenku? Případně, je lepší odejít z bezcelní zóny nebo tam zůstat? Máme kufr k odbavení, který budeme muset vyzvednout. Ten stejný 'problém' máme i při cestě zpátky, do Budapeště to přiletí zase až někdy v 11 večer a busy do Prahy jedou až ráno. Předem díky za všechny typy!  .
Letiště Bologna/Budapešť
Ve fóru Letiště
3 odpovědi
Ahoj, chci vyrazit na přelomu února a března do Barcelony z Budapeště, ale koukám na letenky od wizzu a jsem poněkud zmatená. Proč ty letenky stojí najednou kolem 20 000 ft za směr...? =D Nevíte, co se tam děje? To je možné, že už je to tak vyprodané?  .
Budapešť - Barcelona
Ve fóru Letecké společnosti
0 odpovědí
Ahoj, vyhrála jsem u Eurolines 2x zpáteční jízdenku do Mnichova, ale tak nějak nevím, co tam. ). No prostě spíš jsem myslela, že bych si prošla Mnichov a večer přejela jinam - je mi poměrně jedno, jestli někam kus S-bahnem, nebo někam dál autobusem nebo letadlem do jiné země, jen aby ten cíl byl zajímavý. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký typ. Nebráním se ani nějak složité cestě, klidně toho uvidím více. Hrabu se v tom už několikátý den a nenašla jsem nic zajímavého - za tu cestu bych ráda dala tak do 2000/zpátečku (v případě něčeho fakt zajímavého, tak klidně i víc). Tak pokud by někdo měl nějaký nápad, ráda uvítám. =) .
Mnichov - co tam?
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí