Příspěvky uživatele Ziza

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Kdyby byl dnes někdo v Barceloně a chtěl navštívit park Guell, tak mu nabízím dvě vstupenky.  Omylem jsem je koupila na špatné datum. Kdyby měl někdo náhodou zájem napište mi, obratem je pošlu. Nic za to nechci, je to dnes od 17 hodin. 

0
Zobrazit ve vláknu

-25% do 30.9.2018

Kód CCM793UJYT8

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kdyby se to někomu hodilo, tak jsme již cestu absolvovali, protože jsme propásli jízdenky na autobus za 5 euro z flibco.com rozhodli jsme se pro vlak. Lístek na linku na A už nestojí 3 eura, ale 5, na stránkách píšou, že lístky zakoupíte vedle dveří 2, což je dost zavádějící, ze dveří dva vyjdete z letištní budovy a dáte se doleva a asi po 30 m dojdete na zastávku, u které jsou automaty. Busem dojedete na nádraží Charleroi-Sud, odkud jezdí vlaky do stanice Bruxelles centrale 3x za hodinu, pro studenty je nejlevnější koupit jízdenku Go pass 1, která stojí 6 euro a platí na jednu cestu kamkoliv po Belgii, takže se určitě vyplatí, pokud chcete jet i jinam než do Bruselu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemáte někdo zkušenost s kombinací bus+vlak? Myslím cena, kde koupit lístky...Na stránkách to nemůžu najít. Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jak to vypadá s aplikací?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tapas se v Miláně jmenuje Aperitivo a určitě běžte do Navigli, tam je moc pěkně. K jídlu těstoviny, saláty, spousta zeleniny fakt kolik člověk sní.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Neměl by někdo nějaký typ na levné ubytování v Miláně? Sháníme co nejlevnější dvoulůžkový pokoj...

0
Zobrazit ve vláknu