Příspěvky uživatele tomaskor

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Opět děkuju moc za užitečné info.

Chtěl bych se ještě zeptat... Budu v Bangkoku a mám v plánu na dvě noci někam vyrazit (např. návštěva dalšího města apod.). Zvažuji pattayu, otázkou je, zda za to (samozřejmě nepočítaje nightlife a ladies) stojí.

Nenapadají Vás nějaké jiné alternativy?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky moc za Vase odpovedi.
Respektive cesta trva celkem 17 dni - Bangkok, jih Thajska, 26. let z Langkawi do Kuala Lumpur a potom Malaysia - dzungle, priroda.
Chtel bych se jeste zeptat, do jake miry jsou bangkok a Kl mesta podobna. Mam tim na mysli to, zda neni lepsi zdrzet s v techto hlavnich meste napr. pouze noc, projic si moderni mesto, nightlife, petronas tower a zbytek noci investovat prave do cestovani po Malajsii a ostrovech. dzungle, potapeni apod. prioritami urcite neni nakupovani apod.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobry den,
15. 1. odletam do Thajska a chystam se cestovat pres ostrovy v jizni casti do Langkawi. Chtel bych se zeptat na nejake tipy, postrehy, zkusenosti co delat. jakym zpusobem se presouvat apod. (- pripadne klidne i primo odkazy). Budu vdecny za jakekoli zkusenosti z ruznych aktivit. Mam v planu potapeni, rybareni, vylet napr. do dzungle, prespavani na plazich apod.
Chtel bych zkusit veci, ktere nenajdu v lonely planet.
Na tuto cestu mam pouze jeden tyďen, tak budu vdecny za nejake vase top tips.
dekuju moc.

0
Zobrazit ve vláknu