Příspěvky uživatele kalisek

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Vidim to stejne jako Baruse.

Jeste me napada jedno reseni (ale nemam s tim zkusenosti, takze je to jen muj teoreticky konstrukt) - pockat jestli casem cena letenky na dany termin neprekroci poplatek za zmenu jmena (v idealnim pripade pockat dokud neprekroci cenu letenky + poplatek za zmenu jmena). Pak by byla sance letenku prodat. Ale jak rikam, je to jen napad - byl bych rad pokud by mi to nekdo potvrdil/vyvratil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Supervyhodna ani ne, ale snazim se nejak levne dostat do Lappeenranty (Finsko) a tam skoro nic neleti (Lital tam Airbaltic, ale ted uz mi to nenachazi letenky, tak nevim co se deje). Z Weeze se da letet od 20Eur (s Ryanair) s prirucnim zavazadlem, coz mi staci.

Jina moznost je letet do Helsinek, jenze ta cesta taky neni nejlevnejsi a vlak do Lappeenranty a zpet vyjde na cca 2000Kc (leda mit stesti a chytit akci na vlaky).

Jinak dekuju za radu se student agency. Uz jsem na to narazil, ale aspon se mi potvrdilo, ze levnejsi uz to nejspis nepujde:-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Neni zac, rad pomuzu smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobry den,

pred chvili jsem se registroval na foru a vsiml jsem si drobne (nicmene neskodne) chybicky. V nastaveni emailu s informaci o registraci je spatne nastaveny predmet, konkretne je v nem nasledujici:

Vítejte na ""

Je to sice neskodne, ale muze to nekomu zneprijemnit zivot, kdyz se bude snazit najit tento email kvuli zapomenutemu prihlasovacimu jmenu.

Jinak velke diky za tento skvely web!

0
Zobrazit ve vláknu

Dobry den,

potreboval bych poradit, jak se z Ceske Republiky (konkretne Olomouc) dostat co nejlevneji na letiste Weeze (u Ryanair oznacovan jako Dusseldorf (Weeze)) v Nemecku. Je mi jedno, jaky dopravni prostredek poradite, muze byt i jejich kombinace. Jde mi primarne o nizkou cenu.

Diky moc

0
Zobrazit ve vláknu