Příspěvky uživatele pistalka

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dobrý den, rádi bychom jeli do Amstredamu a hledáme nějaké, cenově rozumné. Nemusí být 5 hvězdiček ani nic podobného, prostě jen solidní-poměr cena a výkon.
Nemáte nějaké tipy?Moc díky

0
Zobrazit ve vláknu

Děkuji, kouknu ještě jednou na ty autobusy. Přistáváme do Varadera, ne do Havany, takže prvotní challange bude se za rozumné peníze dostat z varadera do Havany. ještě - jak to je s internetovým připojením? Všude čtu, že si lidé zamlouvají jízdenky online, ale ještě jsem se nikde nedočetla jak je to s internetovým připojením. Jaké máte zkušenosti? děkuji

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,chystáme se na dva týdny v listopadu na Kubu.Procitam různé blogy,budeme jen dva a hledám nějaké tipy na ubytováni a dopravu.porad váhám jestli půjčit auto nebo se dopravovat po ostrově busem.Nemate někdo kontakt na nějakou nepřímo komerční půjčovnu aut?Popr.ubytovani.Za jakékoliv tipy moc dekuji

0
Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, hledám letenku na Bali, ideálně v termínu na vánoce z Prahy, Vídně. Odlet kolem 20.12 a přílet zpět kolem 4.1.2015.
Našla jsem pouze za cenu 23 000,- ale myslím, že se dá najít i cena lepší. Moc děkuji za pomoc

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
hledám letenku v přesném termínu 30.4. - 4.5.2014 nebo 7.5.-11.5.2014 do Říma nebo Paříže.
Nedaří se mi najít nic. Odlety pouze z Prahy. Mám to jako dárek pro rodiče. Moc díky za pomoc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Odlety z Prahy, Vídeň a Budapešť a cenu do 7.000CZK.Moc díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, utekla mi nabídka levných letenek na Island. Hledám na kdykoliv v termínu květen-září 2014. Nemáte někdo nějaké tipy?
Moc díky za pomoc

0
Zobrazit ve vláknu