Témata uživatele yeah

Témata uživatele yeah

Téma Poslední reakce
ahoj všem cestovatelům, naskytla se mi možnost letos na začátku srpna strávit 10 dní v GOA v Indii, chtěl bych se zeptat nejlépe někoho, kdo tam byl zda to stojí za to? Případně tipy co vidět a nevidět :) a jestli to vůbec dává smysl v období dešťů.  Díky všem za rady   .
GOA - Indie - srpen
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Ahoj cestovatelé (hlavně ti znalí Vietnamu a ostrova Phu Quoc zvlášť). S přítelkyní plánujeme na léto (srpen) na nějakou dobu do JV Asie (50:50 pláže:poznávačka, dobrodružství) narazil jsem na Vietnamský ostrov Ph Quoc - a chtěl jsem se tedy se zkušenými poradit: stojí za delší návštěvu, je co vidět, co dělat.. pokud někdo navštívil tento ostrov v poslední době, tak budu rád za rady, tipydíky V. .
Phu Quoc - léto 2019
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Dobrý den, chystáme se s přítelkyní na Slovensko a z článku vím, že studenti EU mají veřejnou dopravu (vlaky, autobusy) zdarma. Zajímá mne zda máte zkušenosti a co vše je potřeba vyřídit, aby nebyl žádný problém .. děkuji za odpovědi .
Doprava na Slovensku pro studenty EU
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Zdravim, možná to někomu pomůže. Lidl zase prodává celodenní jízdenky od ČD za 199 Kč. http://www.lidl.cz/cs/4926.htm .
ČD celodenní za 199 Kč
Ve fóru Železniční doprava
3 odpovědi
Zdravím, máte někdo nějaké info o letišti Sabiha v Istanbulu ? (lítá sem Pegasus) ... Zajímá mne jak nejlépe do centra, koukal jsem, že je to docela daleko .. .
Turecko - letiště Sabiha Istanbul
Ve fóru Letiště
7 odpovědí