Témata uživatele rominho

Témata uživatele rominho

Téma Poslední reakce
Dobry vecer, v rámci poslednej akcii BA som si kúpil let do US s prestupom na Heathrow od 19 00 do 7 30 nasledujuceho dna. Mozno blba otazka, chcem sa spytat ako je to s moznostou pockat pres noc na letisti, asi je to mozne, nie? Alebo sa nejako zatvara letiste a musim si idealne naist nejaky nocleh nekde? Jedna sa o Terminal 3. Este by ma zaujimalo ci pri tak dlhom prestupe mi bude poskytnuty nejaky meal voucher ci neco podobneho...Dik za odp. .
Londýn Heathrow (LHR)
Ve fóru Letiště
79 odpovědí
Mam otazku na Wizzair check in- po checkine je potreba boarding pass vytisknout na papir alebo staci to mat v elektronickej podobe v mobile? Rovnaku otazky mam aj na Ryanair aplikaci- niekde som cital ze to jde, zajimaji mne spis vase skusenosti- nedavno som letel a vsetci ktorych som videl mali vytisknute na papiry- tak ci to bezne prijimaju apod. A este jednu otazku na cm u Wizzairu-ci to "hrotia". Vdaka, Roman. .
Online check-in
Ve fóru Letecké společnosti
36 odpovědí
Zdravim, mozno tady budu za totalneho magora, ale pres jaky vyhledavac muzu najit (tusim ze se to vola) hlidaciho psa, ze mi budou pravidelne chodit nabidku podle mych konkretnich parametru na mail? Nic take neexistuje? Doted jsem mel za to, zeto najdu hned vsade, ale nikde to nevidim  .
hlidaci pes
Ve fóru Vyhledávače letenek
7 odpovědí
Zdravim, mate nekdo skusenosti so autobusovou spolecnosti Ecolines? Zvazuji koupeni jizdenky z Prahy do Warsavy, Polskibus je v mem termine plny... a cena je v korunach 1000 a v PLN 104, doufam ze pujde platit z ceske karty polsku menu... .
Ecolines
Ve fóru Autobusová doprava
5 odpovědí
Ahoj, viete niekdo co znamena ked let trva od 19 00 do 21 00 napr? 19 00 je naplanovy cas odlepenia kolies zo zeme, cas pohnutia lietadla, cas zavretia dveri alebo co? Rovnako aj cas priletu- je to minuta dopadu na zem, opustenia loetadla alebo co presne? Co znamena ked niekde sa napise ze lietadlo malo 18min meskanie napr, len pre zaujimavost keby niekto nahodou vedel... .
Doba letu
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi