Příspěvky uživatele maddash

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Další varianta je kombinace obojího. Jedna cesta do Nagoji a zpátky z Tokia, tuhle variantu jsem našel za 16 tisíc z Finnairem. Dál jsem našel Osaku za 15 a půl, třeba budu mít štěstí a bude tam nějaké dobré spojení mezi Nagojou a Osakou. Pak jsem ještě do zítra rezervoval přímý do Nagoji za 17 300 s Finnairem, to je asi zatím nejlevnější přímá co jsem viděl.
Ale ideální by bylo to Tokio za 12 tisíc a ještě bych si udělal výlet do Itálie a pak roadtrip z Tokia smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za všechny rady. Chtěl bych se zeptat ještě na ten spoj mezi Tokyem a Nagojou. Potřeboval bych se totiž ideálně dostat na Centrální letiště v Nagoje. Přeci jen neumím Japonsky a už jsem jednou v Japonsku byl tak vím jak jsou na tom s Angličtinou. Tak se trochu bojím abych pak neskončil někde v centru Nagoji. Další alternativa mě napadla Osaka, to by mělo být ještě blíž, ale vyjde podobně jak Nagoja, tak leda by se ukázala nějaká super akce.
Každopádně teda počkám, ale bojím se aby to všechno nešlo hodně nahoru, jak říkám ještě minulý týden to stalo necelých 16 tisíc, tak aby to nešlo přes 20 během dalšího týdne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
Aha je to Haneda, musím najít cenu dopravy z Tokya do Nagoji , sice bych ušetřil 4 tisíce což je hodně, ale ten přesun může taky vyjít draho a nebude to nic jednoduchého se tam zorientovat.... Zkusím na to mrknout. Díky za typ !

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky za odpověď. Právě minulý týden, když jsem se koukal, tak byly ty letenky od Lufthansy za 15 a půl... Udělal jsem chybu, že jsem to nekoupil hned, nenapadlo mě, že by to během týdne o tolik skočilo. Myslím si, že cestovat z Tokia by vyšlo taky draho a to nepočítám další komplikace. Ještě tam lítá Finair, který na ten let měl občas akci a stálo to pak okolo 15ti tisíc, ale na to asi nemá smysl spekulovat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemusí to být zkušenost konkrétně s Nagoyou, stačí obecně jak to chodí s letenkami do Japonska nebo Asie

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
Sháním letenku z Prahy do Nagoya Chubu, odlet 10-15.7. a návrat cca. o měsíc později. OD minulého týdne, když jsem se koukal cena dost vzrostla. Nemá někdo zkušenosti, jestli bych měl kupovat co nejdříve, nebo se může stát, že cena pujde ještě dolů.
Děkuji za jakoukoliv radu.

0
Zobrazit ve vláknu