Témata uživatele voughne

Témata uživatele voughne

Téma Poslední reakce
Po Saudoch tu mame dalsiu krajinu, ktora "dostala rozum". http://www.theeastafrican.co.ke/...index.htmlHeh dufaju ,ze do roku 2020 vytvoria milion pracovnych miest vdaka turizmu :D :D :D Tak to si teda fandia, ceny hotelov v Luande su riadne prestrelene ... Dubai sa moze hanbit.  Chysta sa niekto? :D  .
Angola Visa on Arrival od 30. marca
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Celkom zaujimavy tarif na rok 2024 z hlavneho mesta Ludovodemokratickej republiky Madarsko. Cena plati iba pri zakupeni spiatocneho letu. V pripade jednosmerky je BUD - IST za 20, ale v opacnom smere uz za minimalne 35.  .
(WIZZ) Budapest - Istanbul 2024 40€
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Turkish maju celkom dobre ceny z Krakowa aj z Budapesti (mozno budu aj z inych miest). Cez smelinarov sa da za 358 €, ale priamo na strankach dopravcu je to takto  .
Turkish Airlines - Kuala Lumpur zima 2024
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Na zahranicnych forach velmi diskutovana tema, tu sa to zatial riesi kade-tade, takze zakladam prislusnu temu. Vyzera, ze tejto "pliagy" sa Cina tak skoro nezbavi ... ako ste na tom ti, co mate kupene letenky? Do Azie vycestujete, alebo vasu navstevu odlozite na "neurcito" ? Ja mam odlet 26. feb a pokial Cina nezatvori Pekingske letisko resp. Myanmar nezakaze prilety z Ciny, tak mam v plane letiet. Situaciu budem  pozorne sledovat (hlavne zahranicne zdroje) a podla toho sa samozrejme zariadim.  .
Coronavirus - zachovajte paniku
Ve fóru Co se nevešlo
4089 odpovědí
  Korona je momentalne v druhej vlne, ale aj napriek tomu pokracujeme v planoch :)   04 - BUD - Larnaca (Wizz 17,8 € RT s flex) 06 - VIE - Ohrid \ Corfu - BUD (Wizz 20€) 07 - VIE - Corfu (Wizz 21€ RT s flex) 08\09 -  VIE- Barcelona pokus c. 2\Menorca (Wizz 30€ RT) 09 - Alexandria - MPX (Wizz 20€ s flex) 10 - Cluj Napoca\Kutaisi - Abu Dhabi (WIzz 10€+10€ s flex) 10 - Abu Dhabi - BUD (Wizz 40€ s flex) 10 - Bratislava - Odesa (11€ s flex) 10 - Kiev - Krakow (12€ s flex)   PS: Menorca z VIE je takmer na cele leto za 20 RT,  Mykonos za 30    .
Vaše lety 2021
Ve fóru Co se nevešlo
104 odpovědí
Neviem, ci sa da k nejakemu moru v sezone dostat este lacnejsie :) .
W6 Budapest - Podgorica August
Ve fóru Tipy na levné letenky
51 odpovědí
Eurowings BUD-FLR od Marca do Oktobra za 10 € spiatocka .
Budapest - Florencia 10€ RT
Ve fóru Tipy na levné letenky
7 odpovědí
Taka mala tliachanica k nedávnemu vyletu do tejto najmladsej krajiny v EU.https://castielosk.tumblr.com/po...ovan%C3%ADLetenky - 20 € spiatočkaTaxi - 2x 15 €Bus Pristina - Skopje 5,5 €Ubytko - priemer na noc 8 €Pivo Peja 1-1.2 € , Burger 1.2 €, Kava 50 centov - 1 € , Kebab ( v Kosovskom podani) - 3 €Vstupy - 0 € .
Kosovo - 1ka v grilovani
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Neprida sa niekto? 12,49 € + 10 € . Cesta tam sa poriesi neskor (pravdepodobne 29.6 z Ba alebo BUD) .
Cyprus zaciatok jula
Ve fóru Hledám spolucestujícího
7 odpovědí
Dalsia dovolenka za mnou, tentoraz dopadla celkom fajn. Viac tu: https://castielosk.tumblr.com/po...p%C3%ABriiNakladyUbytko - priemer 16 € na noc, ale s cashbackmi podstatne menejLetenky - 15€ BUD - Podgorica, 10€ Tirana-BUDOstatna doprava - vlak Aerodrom - Sutomare 1,6 € , Sutomare - Budva 3,5 € , Budva - Kotor 4 €, Kotor - Skadar 19 €, Skadar - Tirana 300 lekeLanovka Dajti Ekspres 8 € spiatocna. .
Pohoda v Ciernej hore a Albansku
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Srandujem, ziadna transplantacia na ulici sa nekonala :D To len paru viet k mojmu predlzenemu weekendu v Tirane.Naklady:letenky - 22,5 €ubytko nedaleko centra - 10 €\noclanovka Dajti ekspres - 8€\1000 lekeasi 15 kebabov - 20 €Viac tu https://castielosk.tumblr.com/po...ak-zvierat .
Do Albanska po nove oblicky - cestopis
Ve fóru Cestopisy
3 odpovědi
Vylet sa celkom podaril, zazitky si mozte precitat tuto :)https://castielosk.tumblr.com/po...o-vietnamuNaklady odhadom:Spiatocna letenka - 220€Ubytko: cca 10€\nocZa cely cas som rozbil ani nie 200€ keš (na svedomí to ma aj choroba a vietnamske ceny - pepsi cca 0,5 litra za 20 centov)  .
Za teplom do Vietnamu
Ve fóru Cestopisy
47 odpovědí
Tak na tomto by som sa velmi rad preletel :D http://twistedsifter.com/2017/11...reamliner/ .
Deer Jet
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi
 Takto nejako sme pochodili v Maroku :)https://castielosk.tumblr.com/post/160765175753/maroko-spr%C3%A1vna-vo%C4%BEba .
Maroko 2017 - Správna voľba cestopis
Ve fóru Cestopisy
20 odpovědí
WAU! Treba vyuzit lebo ta linka podla mna dlho nevydrzi .
(WIZZ) Kosice - Tel Aviv 29,98 €
Ve fóru Tipy na levné letenky
15 odpovědí
Dalsi trip report z mojej poslednej dovolenky tohto roku :) https://castielosk.tumblr.com/po...%A1tandard .
Kréta - zlaté Grécko
Ve fóru Cestopisy
2 odpovědi
Po 10. rokoch cestovania som dostal prvu facku od zivota :D Pravdepodobne to bude uz aj vekom (a poslednu dobu roztrzitostou) , ale v tomto konkretnom pripade hlavne mojou hlupostou kedy som porusil vsetky svoje zasady. Poslednu dobu nejako zabudam predmety na miestach, prve varovanie prislo pred 3 mesiacmi ked som zabudol v Cobuse cestou k lietadlu druhu prirucnu, a sprintoval po nu aj letuskam cez nohy :D Nastastie mi jeden pan tasku zobral lebo ma s nou predtym videl. (Toto davam za vinu Wizzu lebo som nebol zvyknuty na 2 povolene prirucne :D ) Ale druhy krat ma to uz neminulo ... na poslednej dovolenke na ture v Samaria george som zabudol vetrovku aj s penazenkou na lavicke (a to sme sa zastavili len nabrat vodu na 1 minutu :D) , ked som si na nu po pol hodine spomenul 4 km dalej :D , tak mi uz nepomohol ani sprint. Na pol ceste ma stopol sprievodca, ci bezim po vetrovku. Ano, bezal som po vetrovku a ked mi ju daval s polu s penazenkou v ruke (ta bola predtym zazipsovana vo vrecku) , tak som uz vedel, ze sa mozem s peniazmi rozlucit. Chvalabohu to skoncilo len stratou 75 € a 3000 forintov, doklady by ma srali podstatne viac. Dufam ,ze si dotycny zlomil nohu na zvysnych 15 kilometroch :D Samozrejme moja chyba, hlavne som porusil zasadu nenosit v penazenke zbytocnu hotovost a nenechavat veci po vreckach. Ceresnicka na torte bol uz len zabudnuty tablet ktory vysiel z rontgenu na letisku (ako sa na to da zabudnut za 30 sekund???) ... a ten pohlad pracovnicky ktora mi ho podavala ... neni si ty terorista? :DAka je vasa bilancia na stratach a kradeziach? .
Strata - Kradez, ako ste na tom vy ?
Ve fóru Co se nevešlo
27 odpovědí
Paru viet k mojej poslednej dovolenke na Santorini :)https://castielosk.tumblr.com/po...orini-cez-štvrtinu-európy .
Santorini a široké okolie ostrova
Ve fóru Cestopisy
11 odpovědí
 Neviem ci uz to tu bolo, ale Wizz ma na cele leto z Kosic do Kolina cenu 20 € za spiatocku, no a takeho 29. juna sa da po kratkom cakani letiet na Larnaku za 24,99 s Eurowings ... mozno je aj viac datumov :)  .
Cely Jul\Agust WiZZ KSC-CGN 20 € RT
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
"Paru" viet z mojej dovolenky v taliansku. Tentokrat som sa snazil vclenit aj niekolko z mojho pohladu uzitocnych informacii, tak snad sa to niekomu aj hodi http://castielosk.tumblr.com/post/15143 ... ol-janov-rím-neapol .
cestopis Sardinia + Janov-Rim-Neapol
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Uz dlhsie som sa pohraval s myslienkou napisat nejaky report z dovolenky, no a myslienka sa stala realitou a tak som na skusku  .
Portugalske Prekvapenie - cestopis
Ve fóru Cestopisy
3 odpovědi
Neviem kde by som to dal, ale pri hladani kam vyrazit na nasledujuce statne sviatky som narazil na takuto fajn kombinaciu 2v1, pre mna sice nezaujimave lebo uz na tie datumy dovolenku mam, ale mozno by sa niekomu taka kombinacia hodila  .
Budapest-Larnaca-Kutaisi-Budapest
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Len za cenu prepisu mena (cca 93€) + nejaku symbolicku ciastku z povodnej ceny letenky predam spiatocny let Budapest - Lisabon. Odlet v piatok o 16:25, odlet z lisabonu v pondelok o 19:50. Kamaratka nakoniec nedostala dovolenku, takze ak by sa to niekomu hodilo alebo este lepsie, ak by sa hodil niekto ku mne  .
Portugalsko 1.7 - 11.7
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí