Témata uživatele Liborek

Témata uživatele Liborek

Téma Poslední reakce
Smartwing zase začaly lítat do Dubaje, zpáteční letenky na říjen, listopad a prosinec vycházejí na cca 6000 Kč s cabin bag nebo cca 7000 Kč s odbaveným zavazadlem.  .
Smartwings - PRG - Dubai za 2970 Kč (OW)
Ve fóru Tipy na levné letenky
9 odpovědí
Kdo nestihl New York v akci s BA/AA má  teď možnost u Skyteamu za 8472 Kč. Spousty termínů od října 2019 do března 2020, pohodlné přestupy, samozřejmě bez odbaveného zavazadla.I některé další Dream Deals stojí za zvážení. .
[KL/AF] PRG-JFK 8472 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Od dubna bude Air Arabia létat v pondělí a ve čtvrtek z Prahy do Casablancy, zpátečky aktuálně začínají na 3800 Kč. .
Casablanca z Prahy přímo s Air Arabia
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Zkusili jste někdo jednodenní výlet z Dubaje do Musandamu spojený s plavbou lodí z Dibby, případně z Khasabu? Zvažuju to, ale není mi úplně jasné, jak to je s překročením ománské hranice, platbou exit tax z Dubaje a ománským vízem?Pokud to dobře chápu při cestě z emirátské Dibby k překročení hranice nedojde, kdežto pokud bych jel z Khasabu, který mě zajímá o něco víc, tak to musím řešit? Na webu jsou různé rozporuplné informace (včetně toho, že víza jsou zdarma nebo že se exit tax neplatí), bohužel, ani weby cestovek, které to z Dubaje zajišťují, ty informace nemají úplně jednoznačné. .
Musandam z Dubaje?
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
1 odpověď
V ramci oslav 80. vyroci prazskeho letiste nabizi TAP drobnou slevu na vsechny lety ve sve siti po zadani promokodu TAP10PROMO17 pro rezervace ucinene do 10.10.2017. Nic zasadniho, ale kazda stovka se hodi, ne? .
TAP z Prahy - promo kod 2017
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
5 odpovědí
Navážu na svůj komentář z vlákna o tom, co vás štve během cestování, kde se často objevilo, že to jsou spoluobčané z ČR/SR. Máte proto nějaké vysvětlení? Styděli jste se někdy za to, co vaši spoluobčané v cizině dělají/říkají? Máte pocit, že nás považují za burany z Východu? Nebo máte úplně jiné zkušenosti?Osobně bych řekl, že jsem v tom dost rozpolcen. Zažil jsem spoustu situací, kdy jsem se fakt styděl za to, co spoluobčané v cizině provádějí a asi těchto situací bylo víc, než těch, kdy jsem byl rád, že jsem potkat někoho, kdo mluví česky/slovensky. Ale možná je to dáno tím, že lidé, kteří více nebo pravidelně cestují, se obvykle na cestách nechovají jako idioti, takže na sebe neupozorňují. A na rodný jazyk asi každý reaguje přece jen citlivěji než když se jako blbci chovají jiné národy... .
Po dlouhé době Káhira z Prahy za velmi slušnou cenu - na webu Alitálie již od 239 EUR / 6500 CZK (termíny od října do prosince, říjen je na prohlídku města výborný). Další nabídky (https://www.alitalia.com/en_en/offers.html) už tak zajímavé nejsou. .
[AZ] PRG - CAI za 6500 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti jaká je obvyklá rychlost průchodu na imigračním na EWR? Přiletěl bych tam (nejspíše) v 15:45 s UA a plánuji pokračovat s UA (na jinou letenku) do Miami s odletem v 18:30, ale nejsem si jistý, zda to stihnu. Pokud bych tam měl zaseknout ve frontě přes dvě hodiny, jako jsem stál naposledy na JFK, tak by to mohl být kapku problém. Druhá věc je, že budu mít novou ESTA a pokud si to dobře pamatuju z minula, tak to nestačí automat a musím znovu k úředníkovi, tedy další zdržení. Nebo se to týká jen nového pasu? Rovnou i napíšu, že letět přímo do Miami nemůžu, cestu do NYC mi hradí zaměstnavatel, soukromý odskok na Floridu mám povolený jako dovolenou. .
New York Newark (EWR)
Ve fóru Letiště
4 odpovědi
Egypt včera oznámil, že s platností od 15. května 2015 přestává udělovat víza na hranicích individuálním turistům po příletu. Do země pustí jen ty, kteří mají vízum zajištěné předem na konzulátech. Tato změna se netýká turistů přijíždějících v rámci organizovaných zájezdů. V platnosti zřejmě zůstává možnost získat speciální vízum na 15 dní v případě návštěvy vybraných letovisek na Sinaji (Šarm aš-Šajch, Dahab, Tába, Núwejba) bez možnosti odjet mimo Sinaj. Podobný krok Egypt udělal v roce 2011, nicméně po několika dnech to zase zrušili. Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet nyní. .
Víza Egypt - změna 2015
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
20 odpovědí