Příspěvky uživatele tooomik

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, v úterý 26.4. letím na 3 dny z Vídně do Sofie (návrat opět do Vídně), přičemž mi 24.4. vyprší Tečka. Na letiště do Vídně jedu autem z ČR, které nechám na parkovišti v blízkosti vídeňského letiště, letíme s Austrian Airlines. Do Bulharska je cestování bez omezení, v případě Rakouska musím mít jedno z 3G. Musím prosím v tomto případě řešit testování, abych mohl odletět a přiletět zpět? Moc díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky všem za reakce, povedu tedy dále dialog s CK. V zásadě souhlasím s tím, co píše mikir (zejména první a poslední část), zájezd už je však bohužel koupen a zaplacen.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, rád bych požádal o radu zdejší odborníky. Manželka s tchyní a dcerou (beze mě) jede v květnovém termínu na klasický cestovkový zájezd na Lanzarote. Rádi bychom pobyt prodloužili cca o 2 týdny (kdy bych cestoval jen já, manželka a dcera) s tím, že bychom odcestovali dříve (dejme tomu 14 dní před začátkem dovolené s CK), cestovali na vlastní pěst a v konkrétní den bych letěl sám domů a manželka s dcerou (a tchyní, která by přiletěla sama) by pokračovali v rekreaci.

Můj dotaz se týká toho, že tím pádem dcera ani manželka neabsolvuje let Praha -> Lanzarote zprostředkovaný CK - nemůže to mít konsekvence, že tím automaticky 'propadá' i zpáteční let?

Moc díky za jakékoliv reakce, samozřejmě budu paralelně řešit s CK, ale ve zdejší publikum mám větší důvěru :-)


0
Zobrazit ve vláknu

OK, díky za reakci!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, sháním letenky do Kuala Lumpur na období listopad - prosince 2014. Aktuálně jsem našel nejlevnější letenky za cca 16 tis. Má smysl ještě počkat? Respektive v jaké cenové hladině se to již vyplatí koupit?
Předem díky!
Tomáš

0
Zobrazit ve vláknu