Příspěvky uživatele dafsek

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Nemůže teoreticky pak nastat problém s vízem při příletu / odletu s Kuby, když vízum je na správné jméno a letenka na to prohozené? DÍky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky za odpovedi, mam jeden maly problem.

Na letisti jsem vsechno resil s pracovnikem ztrat a nalezu letiste, ziskal od nej papir o prijeti stiznosti. Bohuzel Ryanair mi ted pise, ze se od toho distancuji, pokud jsem ten formular nevyplnil u nich. Da se s tim neco delat?

Dle ty dohody mi prijde, ze bych mel mit 21 dni na pripadny vyplneni ty stiznosti, ne? Zvlast, kdyz uz existuje jeden doklad o nahlaseni te ztraty

Diky za rady

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, mám takový specifický problém, v Bukurešti mi před letadlem vzali kufr (Ryanair), protože se nevešel do letadla a měl být tedy odbaven. Při příletu do Berlína jsem marně čekal u pásu na svůj kufr, jezdil tam kufr, který byl skoro na chlup stejný, ale nebyl můj (označený Easyjetem, úplně jiný let). Na letišti jsem vše oznámil a čekám na výsledek. Vzhledem k tomu,že je to už druhý týden, předpokládám, že se kufr nikdy nevrátí. Na letišti si myslí, že si někdo vzal můj kufr místo svého, nikdo ho ale nevrátil, na můj dotaz ohledně kamerového systému už nereagovali.

Jak si myslíte, že mám dál postupovat?

Díky moc!

David

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravím, přes ITA jsem našel zajímavou cenu na zářijovej let do Brazílie. Bookovat šlo přes Expedii a většinu dalších OTA za cenu kolem 9k. Šlo nakombinovat více termínů v rámci září a přesahu do října, další měsíce jsem nezkoušel.

0
Zobrazit ve vláknu

Pegasus má dneska kampaň na vnitrostátní letenky po Turecku se slevou 30%, pokud objednáš přes jejich mobilní appku. Čekuj jejich web, ale akci nenajdeš v anglický verzi smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na webu Wizzair se dnes objevila sleva 20% na lety do a z Nizozemí, a to po zadání kódu NLD20%. Akce běží dnes od 14 hodin do 10.7. 02.00. Enjoy

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, jaké dopravce by jste doporučili pro let do Marseille (z PRG, Brna, Katowic, Vratislavi) v období od října do prosince tohoto roku?

0
Zobrazit ve vláknu