Témata uživatele dafsek

Témata uživatele dafsek

Téma Poslední reakce
Ahoj, mám takový specifický problém, v Bukurešti mi před letadlem vzali kufr (Ryanair), protože se nevešel do letadla a měl být tedy odbaven. Při příletu do Berlína jsem marně čekal u pásu na svůj kufr, jezdil tam kufr, který byl skoro na chlup stejný, ale nebyl můj (označený Easyjetem, úplně jiný let). Na letišti jsem vše oznámil a čekám na výsledek. Vzhledem k tomu,že je to už druhý týden, předpokládám, že se kufr nikdy nevrátí. Na letišti si myslí, že si někdo vzal můj kufr místo svého, nikdo ho ale nevrátil, na můj dotaz ohledně kamerového systému už nereagovali. Jak si myslíte, že mám dál postupovat? Díky moc! David .
Ztracené zavazadlo
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
8 odpovědí
Zdravím, přes ITA jsem našel zajímavou cenu na zářijovej let do Brazílie. Bookovat šlo přes Expedii a většinu dalších OTA za cenu kolem 9k. Šlo nakombinovat více termínů v rámci září a přesahu do října, další měsíce jsem nezkoušel. .
[AT] AMS-GRU-ORY 8.989 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Ahoj, jaké dopravce by jste doporučili pro let do Marseille (z PRG, Brna, Katowic, Vratislavi) v období od října do prosince tohoto roku? .
Marseille
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď