Příspěvky uživatele Alcoy22

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Poznatky cesty 20.12. Praha - Doha - Maledivy

Check-in Praha kontrola:

  • Negativni PCR Test 
  • Rezervace ubytovani
  • QR kod ( pokud reknete ze si ho udelate napr v Doha tak je OK)
  • Stity v letadle: budete upozorneni na jejich noseni po celou cestu v letadle vc prestupu v Doha avsak v letadle je stejne vetsina odlozi a dokonce pri prestupu v Doha budete vyzvani k jejich sundani a na letisti je nikdo nemel.

    Testovani v Doha antigenimi testy jsem nezaregistroval, standartni prestup jako kazdy jiny.  Vse funguje bez problemu. 

    Prilet Male: Mereni teploty u kazdeho pri  vstupu na pasovku pote nahodny vyber osob k predlozeni Qr kodu, pasovka rychla bez komplikaci.

    Zaverem mel jsem docela strach pri cteni tohoto tematu ale neni se ceho bat az na rousku je vse OK a jak to vypada zvenku ze vse je slozite a neresitelne tak v realu je to relativne dobre.

     

    0
    Citovat Zobrazit ve vláknu

    Kluci díky moc, fakt super volba, sice nějaká "drobná" ještě za rezervace místenky ale i tak obrovská úspora oproti kombu z jízdenek ;)

    0
    Citovat Zobrazit ve vláknu

    Zdarec Borci,

    neuměl by mi někdo poradit jak se dostat za nějaké "přijatélné! lovky z Madridu do Prahy - dráhou. Vím, že letadlo nej volba, ale chtěl bych zavzpomínat na mládí a podniknout cestu vlakem. Jde o to jestli nějak využít jízdenku ČD nebo nevím jak to zkombinovat a ani pořádně kde hledat. Termín je cca za měsíc.


    Předem díky za tipy 

    0
    Zobrazit ve vláknu

    Ahoj,

    stala se mi taková věc,  kupoval jsem letenky v dnešní akci se Smartwings na Madeiru, děláno v práci ve stresu a co se nestalo u přítelkyně jsem blbec do jména vyplnil i její příjmení a do příjmení pak příjmení. tzn. že teď je rezervace na Šárka Sobotková Sobotková přičemž přítelkyně se jmenuje samozřejmě Šárka Sobotková.

    Tak si říkám cajk stane se píšu na smartwings a okamžitě vola týpek že jako bohužel že mám smolíka a že si mám udělat novou rezervaci. Samozřejmě za jinou cenu ( tu starou že mi zruší a peníze na základě formuláře vrátí) . Tak jsem ho poslal někam, páč si říkám že přece to nemůže být takový problém. Přece nechci cestovat s jinou osobu, v letence není žádný překlep , prostě jen dvakrát příjmení.  


    No a teď dotaz fakt v tom vidíte tak big problem jak typek ve Smartwings protože podle mě to přijde jako blaf od něho (samozřejmě chápu, že podle nějakých xy podmínek na to právo má a postupuje přesně jak má)  ale fakt si říkám, že přece dvě příjmení nemůže být takový problém.


    Předem díky za odpověď a to že jsem kokot to mi nepište to už vím :)


    Díky moc 


    Libor

    0
    Citovat Zobrazit ve vláknu

    Ahoj,
    valíme s kámošem na prodloužený víkend z Memmingenu na Tenerife.
    Odlet pátek 27.6. přílet pondělí 30.6.
    Jsme zatím 2 , letenky včera zakoupeny za 100€ / osoba.
    Dopravu do Memmingenu máme zajištěnou takže kdokoliv bych se chtěl svézt 2 místa v osobáku jsou volné.
    Odjezd od Brna a je jedno zda směr PRAHA -> PLZEŇ -> ROZVADOV nebo ČESKE BUDEJOVICE -> STRAZNY.
    Kdokoliv by měl zajem dejte vědět.

    0
    Zobrazit ve vláknu