Témata uživatele jajka

Témata uživatele jajka

Téma Poslední reakce
Ahoj, byl jste nekdo na Mauriciu v srpnu? Jake je tam pocasi? Co teplota more? A obecne - libilo se vam na Mauriciu? 😊  .
Mauricius v srpnu
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
Ahoj, v březnu letíme na 8 dní na Floridu. Chtěla bych se zeptat na tipy a doporučení těch, co Floridu už navštívili. Konkétně bych měla pár otázek. Everglades - byli jste? Jakou trasu doporučujete? Jaké jsou podle vás must visit místa v Miami? Orlando - chceme navštívit NASu a přemýšlíme i o Universal parku, ale nevíme, jestli tento park není náhodou úplně stejný jako ten v LA? Tam jsme totiž už byli, tak abysme to stejné nenavštěvovali znovu. Když tedy oželíme jeden den v Universal, tak bysme místo toho rádi navštívili na jeden den Bahamy. Víme, že je to takový rychlovýlet, ale jindy se tam asi nepodíváme, tak aspoň takhle :) Byli jste tam někdo takto v rámci Floridy a jakou cestovku zvolit a jakýkoliv jiný tip určitě uvítáme :) A cokoliv co vás k Floridě napadne, tak se o to prosím podělte :)  .
Florida březen 2022
Ve fóru Co vidět a navštívit
5 odpovědí
Ahoj, v srpnu máme 11 dní volno, tak bychom se chtěli s naší obytnou dodávkou vydat na cesty za přírodou. Nevíme ale, jestli zvolit raději Dolomity nebo Norsko. Norsko ale kvůli vzdálenosti jenom jižní a i tak nevíme, jestli to není na takovou dálku krátká doba a hlavně jestli je toho dost k vidění a nemáme raději zvolit osvědčené Dolomity. Oproti severu Norska bude asi to jižní o dost “chudší” na výhledy atp. Máte někdo zkušenost? Děkuji :)  .
Dolomity nebo jižní Norsko?
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
 Ahoj, :) v srpnu letíme na 10 dní do NY a vzhledem k tomu, že už jsme tam jednou byli, tak bychom se rádi podívali i do jiného města poblíž NY. Jeli bychom Megabusem a přemýšlíme nad Filadefií, Bostonem a nebo Washingtonem. Nejlepší by pro nás byla ta Filadelfie, protože bysme chtěli jet jen na jeden den a Filadelfie je nejblíž, asi jen hodinka a půl cesty Megabusem. Ale nevíme, jestli zrovna tohle město je nějak zajímavé. Byli jste v některém z těchto měst a jak na Vás zapůsobilo?  .
Filadelfie x Boston x Washington
Ve fóru Co vidět a navštívit
22 odpovědí
Ahoj, kdo jste byl v Dubaji, stačí na ni 5 dní bez cesty? Vidět to, co je v Dubaji vidět třeba (nějaké tipy?) a chtěli bysme i popř. džípama do pouště. Díky za odpovědi! .
5 dní v Dubaji - stačí to?
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Ahojte, chtěli bychom s přítelem v únoru letět do Cali - koupit open jaw letenku a letět z Prahy do LA a potom Megabusem přejet do SF a odtud odletět zpět do Prahy. Máme ale už předem dané datum odkdy dokdy maximálně letět. Bylo by to na 8 dní. Konkrétně přiletět do LA v sobotu, neděli mít na obhlídku města, pondělí Universal Studios, úterý opět prohlídka města, ve středu ráno nasednout na bus, přejet do SF a tam mít celej čtvrtek, pátek a půlku soboty na město. A já se ptám - je tohleto načasování reálný nebo vůbec? Dají se za ten týden a něco stihnout dvě takto velký města + ta cesta mezi nimi? Nebo se vyprdnout na open jaw letenky a těch 8 dní si dosyta užít LA a třeba další rok to San Francisco?Díky moc za názory a postřehy :) .
Los Angeles -> San Francisco za 8 dní
Ve fóru Co vidět a navštívit
10 odpovědí