Příspěvky uživatele Tomas89

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

V Unoru 2020 jsem koupil 2 letenky PRG-DXB primo u Emirates a priplatil za 2 mista lepsi mista. Celkova cena letenek 26tisic. Na konci brezna Emirates lety zrusil, zazadal jsem o vraceni penez zpet. Vraceni uznaly, ale poslali jen cca 8tisic. Na mejly, ani nic jinyho nereagujou. Resil nekdo stejnej problem ? Zatim se mi to nechce posilat za 25% k vyreseni pravnikum. Diky 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No když jsem jí ukazoval ten papír z Timaticwebu tak říkala že se to týká pouze normálních pasů a ukazovala pořád na nadpis "for normal passport" a expresní pas, podle ní není normální pas, což je podle mě kravina. Podle mě je normal passport myšleno jako běžný pas a ne diplomatický pas.

Otázka je jak tudle situaci vyřešit, jedině ještě počkat na vyjádření SAE ambasády ve Vídni, blbý že každej s kym jsem dnes od Wizzair v Budapešti mluvil byl šíleně nepříjmnej a nechtěl vůbec danou situaci řešit. Na koho sem mam teda z Wizzair obrátit a řešit s ním tu situaci ??

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Autor příspěvku to nepsal, psal to kamarád kterýho sem měl na drátě z Budapeště smiley

Tu citaci z MZV vim, pak teda nechápu proč je na webu Timatic napsáno že pro pobyt který nepřesáhne 3 měsíce stačí pas s datem platnosti 3 měsíce po vstupu do země, odkud teda Timatic tuto informaci čerpal ? To je právě to co tu nehraje, že Timatic, Emirates ( kam jsem volal a paní říkala že přes ně již několik lidí letělo do Dubaje s rychlopasem a každý byl vpuštěn do země ) i pasová kontrola na Ruzyni říkají že stačí 3 měsíce, ale MZV říká že 6 smiley

https://www.timaticweb.com/cgi-bin/tim_ ... user=GFB2C

National Czech Rep. (CZ)
Destination United Arab Emirates (AE)


United Arab Emirates (AE)



Passport required.
- Passport or passport replacing documents of visitors must be
valid for:
- at least 3 months from the date of entry, for visits of up
to 3 months; or
- at least 6 months from the date of entry, for visits
exceeding 3 months.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mam takovej dotaz, v neděli 1.6. máme letět s Wizz do Dubaje, stala se taková věc a to ta, že se přítelkyni ztratil pas. Na úřadě vystaví na počkání nový, akorát ten má platnost pouze 6 měsíců a podmínkou pro vstup do SAE je, že pas musí být platný minimálně 6 měsíců po vstupu do země, nemá někdo zkušenost jestli to opravdu striktně dodržujou, nebo nad těmi 2ma dny mávnou rukou ?

Díky za názory

0
Zobrazit ve vláknu