Příspěvky uživatele Pavel _6

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, nevíte, zda Erste dává ještě 2. kartu pro partnera? Nikde to na jejich stránkách nemohu najít. Pokud ano, je na té druhé kartě také 8 vstupů na LK? Tj. že by k jednomu účtu bylo celkem 16 vstupů? :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, rád bych se zeptal na fungování LK u ČSOB: Pokud mám k účtu 4 vstupy ročně zdarma, musím všechny 4 využít jen já, nebo se o ně mohu podělit s hostem? Půjdeme dva - strhnou se mi 2 vstupy? Nebo se strhne jen 1 za mě a host musí zaplatit? Díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, plánuju cestu na Srí Lanku, pak z ní přeletět na Maledivy a pak zpět na Srí Lanku. Budu muset při tomto druhém vstupu na Srí Lanku opět řešit vízum, pokud se celkem vejdu do 30. dnů? Díky za radu. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, Turkish Airlines změnili čas letu, díky tomu mi zbývá na přestup v Istanbulu 45 min. Když jsem se na pražské pobočce dotazoval, zda je to OK, jak v případě nestihnutí postupovat, tak mi bylo řečeno, že bych to mohl risknout, v případě nestihnutí, že mám nárok na kompenzaci. Za chvíli mi ale přišel e-mail, že se o tom bavili z kolegou a že by bylo lepší si let posunout na ten následující. Dotázal jsem se, zda když si let teď nepřesunu a risknu to, jestli v případě zpoždění mám nárok na kompenzaci. Odpověď zněla, že nárok ztrácím, protože mi byla nabídnuta změna. Chci se zeptat vás zkušenějších cestovatelů, zda je to pravda, nebo zda to na mě jen zkouší. Díky za pomoc!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu