Příspěvky uživatele Feeder

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

ahoj, poraďte mi prosím letenky ideálně z prahy nebo vídně. Ale klidně i vie, muc, ber, fra a kdyžtak i někde dál z evropy, kam mužu levně doskočit, jako třeba londýn nebo paříž, když to vyjde nějak levnějš.
Do Peru a návrat zpět z zase z Peru a nebo o týden později z Ekvádoru GYE. Obě možnosti jsou pro mě zajíamvý.
let tam do Peru mezi 29.10. a 10. listopadem
let zpět za 28-30 dní z Peru nebo za 34-36 dní z Ekvádoru (GYE)
Určitě s velkýma báglama.

děkuju moc :)

0
Zobrazit ve vláknu

ahoj, poraďte mi prosím letenky ideálně z prahy. Ale klidně i vie, muc, txl a kdyžtak i někde dál z evropy, kam mužu levně doskočit, jako třeba londýn. Do peru a návrat zpět z ekvádoru (raději UIO než GYE).

let tam do peru mezi 3.12 a 10.12.

let zpět z ekvádoru co nejdřív po 3.1., ale zase aby ta cena byla rozmnější, tka se dá i o týden později

děkuju moc :)

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj nemáte tip na letenku do peru v půlce října s návratem o měsíc později z Ekvádoru, tak aby se nemuselo letět přes usa?

Myslíte, že je ještě bude nějaká akce? za posledních pár dní vyskočili super akce do střední ameriky, kolumbie i brazílie, ale  peru nic :(

děkuju


0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, dělám občas zájezdy pro menší skupinky lidí (8-12) do jižní ameriky a trávím spoustu času hledáním výhodných letenek. No a raději bych to nechal na někom jiným, komu za to rád zaplatím. Ozvěte se mi na 777070292 a domluvíme se na podmínkách.

díky jirka

0
Zobrazit ve vláknu

ahoj, shanim letenky do peru nebo sousednich zemi - odlet co nejdriv v cervenci a prilet co nejpozdejc v zari - klidne z milana, londyna, barcelony vpodstate kdekoli z evropy - nasel sem ale vsecko jen kolem 30 litru...
nemeli byste nejakej tip? diky

0
Zobrazit ve vláknu