Témata uživatele Kravko

Témata uživatele Kravko

Téma Poslední reakce
Dobrý den,rádi bychom využili firemní dotaci na dovolenou. Mohl by mi někdo doporučit firmu, která by nam dokázala vystavit fakturu na námi vybrané letenky, ubytování apod.? V nejhorším případě celý balíček, který je zprostředkován přes německou CK (lepší ceny, ale musí být česká faktura).Pro uplatnění příspěvku musí být na faktuře uvedeny minimálně dva z těchto bodů:1) ubytováni2) doprava3) stravaMoc děkuji .
Příspěvek zaměstnavatele na rekreaci
Ve fóru Co se nevešlo
22 odpovědí
Ahoj, S kamarády jsme se rozhodli letět na par dni do Skotska. Období nejlépe druhy nebo třetí týden v říjnu. Koukal jsem ze ceny letenek nejsou vůbec zle, ale přesto bych se rad zeptal. Jestli se dá očekávat nějaká akce, výprodej apod. Zdali je let v tomto období dobrý kvůli počasí , dle statistik ano. A zdali je cena kolem těch 3k asi nejlepší co se dá sehnat, když nepočítám Poznan v Polsku za 2k. Druhy,třetí týden v říjnu - nejlépe přes víkend typu čtvrtek až pondělí - odlet z Prahy Díky za odpověď .
Letenky Skotsko
Ve fóru Hledám letenku
5 odpovědí
Ahoj, urcite nebudu jediny /doufam  .
Hokejové MS2016 - Moskva
Ve fóru Hledám letenku
11 odpovědí
Zdravím, mohl bych poprosit znalého cestovatele, který by mi mohl doporučit fígle jak najít nejlevnější letecký spoj, případně hotel na tento přibližný termín. Cestuji opravdu málo a min. 6 - 8 tisíc na 4 dny, které plánuji s rodinou do Londýna, mi přijde opravdu hodně pouze za hotel a letenku pro jednoho. Za každou pomoc nebo tip jak ušetřit budu vděčný. Děkuji  .
Londyn 8.8 - 16.8.2014 - nezkuseny cestovatel
Ve fóru Hledám letenku
14 odpovědí