Témata uživatele youngling

Témata uživatele youngling

Téma Poslední reakce
Ahoj cestovatelia, potreboval by som nejake prakticke rady, co sa tyka cesty do Izraela. Som tak trochu zmateny, co sa tyka platenia v Izraeli. Na internete som sa docital, ze bezne sa tam da platit v americkych dolaroch, ale pritom maju vlastnu menu, izraelsky sekel. Vyplati sa zamienat si na americke dolare, alebo sa vsade da platit v sekeloch? Nie je nieco z toho vyhodnejsie? Dalej som cital o tom, ze sa pri vstupe do krajiny musite preukazat nejakou financnou hotovostou. Mate s tymto nejaku skusenost? My totizto planujeme peniaze vybrat az na letisku, z bankomatu, kvoli vyhodnemu kurzu. Nebude v tom problem ze nebudeme mat v podstate ziadnu hotovost, iba platobne karty? A posledna otazka, ci v Izraeli plati slovensky vodicsky preukaz (plastova karticka formatu platobnej karty). Diky moc za akukolvek radu .
Cesta do Izraela
Ve fóru Co vidět a navštívit
106 odpovědí
Ahoj, buduci rok planujem na dva tyzdne do Thajska a chcel by som vediet od niekoho kto tam bol v poslednej dobe, co urcite navstivit. Chcel by som stravit par dni na plazi, ale aj pozriet pamiatky, pripadne aj nejake mesta. Urcite nevidim problem v tom navstivit aj viacero ostrovov. Tam by som ale nechcel aby to boli preflaknute miesta, kde clovek zdiela plaz so stovkami dalsich ludi. Mate nejake tipy co urcite nevynechat? Dakujem .
Thajsko
Ve fóru Co vidět a navštívit
121 odpovědí
Ahoj, nemate skusenost so zmenou ceny letenky pri kupe s KLM? Chcel som kupit letenky a kym som vyplnal udaje, tak mi vypisalo, ze sa cena medzicasom zvysila. Zaujimave ale je, ze ten odlet je az za 3 mesiace, tak nepredpokladam, ze by niekto zrovna kupoval a druha vec je, ze vas to upozorni az pri poslednom kroku, ked mate zaplatit. V anonymnom okne som si vyklikal tie iste lety a cena bola stale nizsia. Tak, ze si to kupim bez prihlasenia (dival som sa na tie letenky uz dlhsiu dobu predtym). Cena bola sice nizsia, ale v poslednom kroku sa opat zvysila. Ak si ten let znova vyhladam, tak je stale nizsia. Neviete co s tym?  .
KLM - zmena ceny letenky
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi
Ahoj, letime z Prahy do Rima s WizzAirem a mame jedno zavazadlo k odbaveni. Check-in ale mame online. Musi se v takovem pripade odevzdat zavazadlo na check-ine, nebo az na gatu? Myslite, ze se to bude lisit v Praze a v Rime? .
Odbavene zavazadla u WizzAir
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Kupil som letenku Praha - Riga - Helsinky s Airbaltic, na strankach superletuska.cz Zo strany AirBaltic doslo k zmene casu odletov z Prahy. Povodne odlietali o 9:15, dnes, ale uz odlietaju o 14:55, co znamena, ze nebudem v Helsinkach o 13:55, ako som planoval, ale az o 20:05. Da sa s tym nieco urobit? Predpokladam, ze mi zdarma na let inej spolocnosti neprebookuju, ale aspon nejaka kompenzacia, posun odletu o jeden den, cokolvek? .
Zmena casu odletu s AirBaltic
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi