Příspěvky uživatele minakr

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Aha, díky. Na Allianz se podívám. Ta Axa mi přišla fajn, ale to jednání, co říkáš,  není ideální.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

má někdo aktuální tip na cestovní pojištění v době covidu? Jde o to, aby se vztahovalo na tmavě červené a černé země dle semaforu, léčbu covidu v zahraničí či případné uvíznutí v karanténě. Já jsem zatím našla jen pojištění od AXA a ERV, ale všude je alespoň 20% spoluúčast. Díky za tipy :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak je to s tranzitem na letišti v UK. Chceme letět přes Londýn na Kánárské ostrovy. Je možné mezi dvěma lety, kdy je nutné znovu odbavit zavazadlo, opustit letiště bez nutnosti karantény nebo testu v UK? Případně za jak dlouho musí být další let např. do 24 hodin?

Díky za odpověď a vaše zkušenosti.

 

 

0
Zobrazit ve vláknu

Posunutí na jiný let ten den, případně hned druhý den bychom přežili, ale čekat kdy nás Wizz air hodí na něco náhradního nemůžeme.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jasně :D ale s těmi nízkonákladovými se mi to zdá poněkud pravděpodobnější. Vyhledávat umím, jen jde o to, že tech možností je hodně, tak jestli někdo nemá konkretní zkušenost, třeba i za příznivou cenu atd.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, prosím o radu, s jakými klasickými aerolinkami se dá relativně rychle a pohodlně (max 1 přestup) dostat do Gruzie. Ideálně z ČR, dále Katovice, Varšava, Vídeň nebo Bratislava.  Jednalo by se o léto 2019. Nechci nízkonákladové ,protože se jedná o větší skupinu lidí a nemůžeme si dovolit, aby nám let posunuli či zrušili a navíc každý bude mít velké zavazadlo. 


Zatím jsem našla jen Georgian Airways z Prahy, pak ukrajinské pres Kyjev. 


Díky moc za tipy.

0
Zobrazit ve vláknu

Taky prosím o radu. Může být pobyt v Rusku delší než máme napsáno ve zvacím dopise? Zvací dopis z hotelu máme na 12.8. - 18.8, nicméně po 18.8. jsme ubytovaní už jinde. Ptám se tedy, jestli se musí shodovat data z pozvání s daty, která se vyplňují na vízovém formuláři? O víza teprve budeme žádat.

Díky
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chystám se vyřídit zvací dopisy ze stránek https://visatoruss.com/ . Mám jednu asi blbou otázku, ale radši se zeptám. Jména se vyplňují klasicky jako na letenkách bez háčků a čárek, nemám pravdu? Díky za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jasně, to mě taky napadlo. Spíš jsem myslela nějaký vyhledávač letenek, kde by to šlo a byla skoro stejná cena jak na Aeroflotu. Ale díky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, víte někdo prosím, jak koupit letenky najednou pro více než 6lidí na stránkách Aeroflotu? Vím, že je to možné rozdělit a koupit zvlášť, ale radši bych to kupovala najednou pro 9 lidí. Díky za odpověď.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, využila jsem a taky přidávám svůj.

https://www.booking.com/s/13_6/minakr27

Díky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, sháním letenky do Volgogradu na srpen 2018. Vím, že je ještě brzy, ale chci zjistit dopředu nějaké info. Sháním to pro rodiče a jejich kamarády a ti vždy chcou mít všechno hodně dopředu naplánované a objednané, takže moc nepřichází v úvahu čekání na nějakou akci. Zatím jsem našla letenky za cca 8000 Kč z Prahy Aeroflotem s přestupem v Moskvě. Dále vím, že se dá s Pegasus Airlines z Prahy s přestupem v Istanbulu. Jaké ceny se dají očekávat? Případně víte někdo o nějakém lepším spojení? Odlet by byl možný ještě z Vídně, Bratislavy, Katowic,případně Varšavy. Kdy je ideální nakoupit letenky? Je to skupina cca 10 osob. Je možné získat nějakou slevu pro skupinu? Díky moc za jakékoliv tipy a rady.

0
Zobrazit ve vláknu

Mně poslali 40 USD asi do týdne a něco. Mám kreditku MC od spořitelny.

Gigo15 napsal(a):

Má někdo zkušenosti s vratkou 40 USD na kartu od České spořitelny (MC)? Už je to měsíc a peníze nikde. Přičemž email od Booking.com mi přišel a platební karta byla zadana korektně do profilu s kliknutím na odkaz "use this for referral". Když volám na Booking.com, dozvím se, že poslali email a že toho mají hodně..... Děkuji

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, kde na invii nebo dovolena.cz najdu, která CK zájezd pořádá? Nemůžu to nikde najít. Díky za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu