Příspěvky uživatele Adam

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, osobně jsem to takto dvakrát vyzkoušel a bylo to zcela bez problémů ... vždy tedy až odpoledne. Do fronty doporučuji se zařadit v prvních 5 dnech turnaje mezi 14-15h ... jednou jsme čekali 50 min, podruhé 80 min. Vstup 25?? liber a zápasy dle světla probíhají až do 21h ...takže odhadem mate 5h zápasů mimo 3 hlavní kurty a to v kuse bohatě stačí ... současně mužete zkusit vystát kratší frontu uvnitř areálu kde dle toho jak se uvolnují místa dokoupíte lístky na hlavní kurty (5 až 10 liber) a vetsinou aby mel clovek zázitek tak chytne konec zápasu 20-21h než se ukončí kvuli tmě... pokud si pohlídáte hvezdy na kurtech č. 3 a dále, tak po skončení zápasu je ochranka vede skrze lidi, tak zvladnete i selfíčko na instaček :)

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, zrovna odlétáme z Dammamu...auto od Lumi a vše úplně ok...deposit 3k CZK..jen se připravte že to řízení je celkem adrenalin...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

treba nekoho zaujme ... s Austrian, Air Canada .. rychlé přestupy z Prahy. Cca 04-06/22

Mimo Toronto a Montreal dobre ceny pro Vancouver 10.3k a huře dostupné kanadské destinace jako Halifax, Thunder bay kolem 11k.

4
Zobrazit ve vláknu

A bylo to za vás alespoň dostatečné? Vsechny náležitosti a tak...případně co jste k tomu prosím tiskly? Díky a fajn den

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mato napsal(a):

nejaka cesta, akou CSOB Pojistovnu dokopat k zaslaniu potvrdenia o tom, ze moje cestovne poistenie plati aj na covid? letim v piatok, volal som im vo stvrtok minuly tyzden a doteraz same plane sluby - urgujeme etc., ale nic nechodi a potencialne mi to vie ohrozit celu dovolenku.

Ahoj, jsem na tom stejně..jen čekám od minulého pondělí. Trikrat urgence přes bankéře..v pátek chtěli dodat r.c. rodiny. Odlétám v Sobotu...asi nezbývá než tam zítra jít a sedět tam než to zajistí. Alespoň doufám že to potvrzení bude ok a dostatečné...pak kdyžtak narychlo jinde...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, za mě můžu doporučit Cahuitu .. ten NP je parádní - malý ale spoustu zvířat (lenochodi, opice, pavouci, leguáni) .. krásné koupání, karibská pohoda ... záleží na počasí .. můžeš surfovat, navštívit záchranné stanice lenochodů .. jen pak do SJ to je celkem štreka ..cca 10h.

 Druhá možnost je vyrazit do okolí Arenalu ... 
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kupte si to tady dopředu a máte to jednoduší ... :) pro dítě to dává 50% slevu ... https://tickets.oebb.at/en/ticket

1,8e adult a 0,9e child

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Spali jsme teď v prosinci. Mohu doporučit menší vzdálený kemp. Super majitel Mehedi i  průvodce. Cena za private ve 2 - 65JOD/os., klasika celodenní jeep tour, oběd, večeře, snidaně .. my měli sluníčko a 12C přes den..na korbě trochu zima, na čepici. Při zastavení na triko a kratasy. Večer sedíš u ohně ve stanu, takže pohoda. V noci nabalenej pod 3 dekama, tak se da .. zima jen ráno při pozorování sunrise. kontakt wadirum.mehedi@gmail.com, platí se po hotově. Wadi Rum je úžasný, případně upravte plán podle počasí pár dní před ...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,   z cesty po Jordansku mi zbylo 19 JOD. Rad bych je prodal za  600 CZK. Oficialni kurz je 32,33 CZK/ 1 JOD  usetrite za vyber z ATM (Jordanske atm si charguji svuj poplatek, i kdyz u sve banky poplatek za vyber nemate.)    Predani v Pardubicích, Rožnov, ale zašlu i poštou, piste prosim do SZ.  Mam to v drobnych: 3x 5 JOD, 4x 1 JOD  Diky!  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky moc. Kolik byl limit pro jeden výběr? Kolik tedy zabrala celá cesta z letiště do Petra přes Wadi Mujib?

Vzhledem ke krátkým dnům to možná vezmeme nejdříve po dálnici a pak přes Kerak do Petry .. ikdyž ten Wadi Mujib byl cíl ...
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, v sobotu letíme do Ammánu, na krátký trip (asi jako mnoho čechů tuhle zimu :) ).  Poradil by někdo:

1) Doporučení na ATM bez poplatku místní banky na letišti? max. limit? 

2) Doporučení na ATM bez poplatku místní banky na letišti? max. limit? 

3) Benzín lze platit standartně kartou?

4) Jel někdo Kings road č.35 z letiště kolem Madaby do Petry? podmínky, čas, stojí zato? 

díky moc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Právě jsem se vrátil z Gruzie a zbylo mi 112 GEL. Měl by někdo zájem za dobrý kurz? Předání Pardubice, nebo zašlu poštou. Více v SZ. Jinak jsme vyzkoušeli www.star4rent.ge a úplně spokojení nejsme. Nissan xtrail z roku 2004, předal borec co uměl jen "samochod dobry" :). Prázdná nádrž, bez pásů vzadu, nefunkční AC, domluva vrácení na letišti a nikdo nedorazil ani nebral tel. Tak tam asi furt stojí :D.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

můžeš vyzkoušet www.gumax.ba , vím že za příplatek (20e?) nabízeli předání kdykoli. Můžu doporučit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Lukáš Latinák napsal(a):

Na jakém serveru si našel prosím?
Přímo na webu airchina.com

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Aktuálně nejlevněji 6-19.12 vídeň - manilla za 550 euro. Pokud by Vám nevadila AirChina a 2 dlouhé přestupy jste brali jako výhodu, jak se v rámci svatebky podívat na čínskou zeď a do zakázaného města, tak proč ne :) Ještě můžete taky počkat, ale v září bych kupoval. Snad Vás v té době nic neodfoukne :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, byli jsme 10/16 v Kutě 4 dny .. doporučuju ubytko La Bangkat homestay, skvělý majitel, jídlo, půjčují za levno skůtry, trochu bokem v klidné části.

Pláže - doporučuju.

Tanjung Aan: pěkné koupání, většinou místní, výhlídka a levný bar v pravé části.

Pantai Selong Belanak: dlouhá pláž  bez stínu, možnost občerstvení  a lehátek, my se tam učili surfovat, ideální i na koupání.

Mawun: taky pohoda na koupání.

Jinak samotná Kuta nic moc, my tam chodili jen na jídlo. Nejlepší je půjčit skůtr a projíždět pobřeží parádní krajinou. Minimum turistů.

Pokud jste nenároční, tak doporučuju navštívit vesnici Tetebatu pod sopkou Rinjani. Parádní rýžová pole, káva, vanilka, ty treky po okolí s průvodcem jsou parádní relax. Bydleli jsme v Indah homestay. Taxíka do Tetebatu a následně na letiště domluvíte na místě za rozumnou cenu.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jano napsal(a):

Tak dnes ráno sme mali o 6:50 letieť cez Brusel tiež do NY. Let do Bruselu bol zrušený a dali nám náhradu o 11:50 cez Frankfurt. Je to tiež ten error Air Canada.

Do NY máme teraz plánovaný prílet o necelé 3 hodiny neskôr než prvotný plánovaný let. S tým že vo Frankfurte len hodinu na prestup.

Jak to bude v tomto prípade s prípadným nárokom na kompenzáciu?

Pokud to bude do 3h tak nemáte na nic nárok.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

ved jasne, hlavne chodte do Kosova a Srbska na OP, aby ste nahodou do pasu nedostali v Nisi srbsku peciatku a potom vystupnu by ste uz nemali :D

díky moc..takže teoreticky projedeme trasu srbsko (přílet)-kosovo-makedonie(odlet) pouze na OP? Nebo radši nutit makedonské celníky na vstupu o razítko do pasu? Ministerstvo tvrdí, že tyto země stačí OP, ale tak Balkán je Balkán :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi to rozsekneme na místě, když nic nepojede. Ale jinak to je 1 cesta a 1 přechod hranic navíc :) Asi radši prosedět v tom pivovaru ve Skopje jak všichni doporučují :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc..jedeme jenom tam a druhý den pokračujeme do Skopje, tak by to mohla být ta lepší varianta. Den předem si zkusíme pořešit lístky. Jeli jste tedy přímo v neděli? Jinak tipy na Niš tu jsou, bereme to na pohodu. Kolik času si tak vyhradit na ten koncentrační tábor?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, nemá někdo aktuální zkušenost s autobusy z Niš do Prištiny? čeká nás v neděli přejezd, zatím jsem našel, že by měla jet společnost Karim Raška v 8h ráno. Zajet si na autobusák raději o den dříve pro lístky? V Prištině z autobusáku taxíkem za eura do centra? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My jeli v létě okruh Kluž - oblast Parcul natural Apuseni - Sibiu - Transfagarasan mountain road - zřícenina Poenari - Bran (castle) – Brašov - Sighisoara - Turda (solná jeskyně) - Kluž. Auto půjčené přes místní Klasswagen. Osobně bych určitě půjčil auto a udělal okruh. Ceny jako u nás. Krásný a bez turistů byl park Apuseni (treky, jeskyně). Transfagarasan mountain road - must see, ale hodně turistů. Zřícenina Poenari - 1450 schodů, doporučuju Bran (castle) - hodně turistů, o víkendu se vyhnout pokud nejste fanatici do hradů. Alternativa Rasnov (fortress) , Sinaia (Peles castle). Brašov - fajn město, super vyhlídka nad městem Sighisoara a Kluž - pěkná historická města, první na 2h a Kluž na odpoledne Turda - solná jeskyně - stojí za to Kdyžtak se ptej ...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, expirujímě míle v ok plus. Nabízím vystavení několika voucherů do salónku Erste na terminálu 2 či Mastercard na terminálu 1. Platnost možná do konce května 2018. V případě zájmu SZ. Drobná úplata dle domluvy :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Naďa M napsal(a):

Ahoj,

chystám se koupit letenky na Kubu u Air Canada na březen, tak mne zajímá, zda je to tak, že nemusím si kupovat víza kartu. Pokud ano, tak super. Má s tím někdo zkušenost?

Děkuji

Naďa

Proletěno v 11/17 a mohu potvrdit, že Air Canada má turistické karty v ceně. Letušky je rozdají při letu na Kubu. Potvrzeno také na FB podpoře AC.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokud neexistuje na dané trase spojení s kratším přestupem, dostaneš víza vč. hotelu zdarma. Jinak ho koupíš za 70dolarů vč. hotelu na místě. Jinak pro méně zkušené cestovatele bude procházka po Addis celkem zážitek :). Pokud chytneš u okýnka pro vydání víza frontu, tak je to klidně na 2 hodiny. Doporučuju spěchat od letadla.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu