Témata uživatele jencek10000

Témata uživatele jencek10000

Téma Poslední reakce
Ahoj, mám na svoje jméno zakoupený wizz discount club. Chtěl bych koupit letenky rodičům, ale nepoletím s nimi. Táta se jmenuje úplně stejně jako já, takže bych mohl letenky stejně zakoupit přes můj účet. Nikde jsem neuváděl rok narození ani nevyplnoval číslo pasu nebo občanky. Myslíte, že to mám risknout a nebo raději ne? Díky za názory  .
Wizz Discount Club
Ve fóru Letecké společnosti
13 odpovědí
bohužel, důvody jsou zde: http://cechvevietnamu.cz/zapisnik/sbohem-a-satecek zkuste třeba Twitter nebo FB. Taky jsem s návodem na víza počítal, byl to super web.  .
Čech ve Vietnamu
Ve fóru Co se nevešlo
30 odpovědí
Napadlo mě udělat takovou menší databázi různých okružních výletů po Evropě, na které se dají levně koupit letenky třeba s Wizz nebo Ryanair. Většinou jsou takové cesty trochu složitější naplánovat a chce to mít dobrý přehled kdo kam létá. Minulý rok v létě jsem například letěl Budapešt -> Rhodos (Wizz) -> Athény (Ryanair) -> Bergamo (Ryanair) -> Praha (Wizz) za cca 3500,- Kč. Letos v zimě se chystám na Praha -> Řím (Wizz) -> Bari (Ryanair) -> Praha (Wizz) za cca 1400 Kč. Pokud jste někdo něco takového absolvoval tak se podělte rád se nechám inspirovat  .
Nápady na okružní výlety po Evropě (letecky)
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
16 odpovědí
Ahoj, v akci od wizz. jsem koupil letenky 6.2. z Prahy do Říma a 11.2. z Bari do Prahy, kolik času doporučujete strávit v Římě a kolik v Bari? Případně co byste doporučili za aktivity v okolí Bari? Předpokládám, že si vypůjčím auto, nebo motorku, pokud bude hezky. Díky .
Itálie, Řím - Bari
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi