Témata uživatele The_DoctoR

Témata uživatele The_DoctoR

Téma Poslední reakce
Zdravím. Kam byste poradili jet na začátku září k moři autem? Nejlépe na 3-4 dny. Je dobrý vychytat nějaký last minute? Rádi bychom teplé počasí a moře, bude v tomto období někde ještě teplo? Přemýšleli jsme o nějakém Chorvatsko - je možné že na začátku září bude méně turistů? Budou lepší ceny? Díky. Adam PS: Nejde nám o zábavu, ale relax a krásné prostředí - přírodu. .
Kam na začátku září k moři autem?
Ve fóru Zájezdy s CK
24 odpovědí
Dobrý den. Rád bych nějaký tip, kam nejlevněji za exotikou. Nejlépe někdy po létě, třeba i v zimě, ale do nějaké lokality, kde bude 25 stupňů a více. Co byste mi doporučili? Ještě jsem nikde za pořádnou exotikou nebyl. Je potřeba sledovat nějaké last minute? Dá se sehnat opravdu levný zájezd? Narazil jsem, že v Březnu se dají sehnat Kapverdy za 9tis, zatímco teď se nabízejí za cca. 25tis. .
Kam nejlevněji za exotikou?
Ve fóru Tipy na ubytování
21 odpovědí
Zdravím. Je tu někdo, kdo by mi poradil, naplánoval cestu, která bude nejlevnější a zároveň nejrychlejší z letiště v Paříži Orly do stanice metra Brochant, kde máme hotel? Koukal jsem něco jako bus číslo 285 že by měl být z letiště nejlevnější a nejrychlejší a pak někde přesednout na metro? Ale jaké koupit lístky? Abych to měl na bus i na metro? Díky. Adam .
Paříž doprava?
Ve fóru Co vidět a navštívit
4 odpovědi
Potřeboval bych levnou letenku do Barcelony na květen. Jak ji co nejlevněji zařídit? Děkuji. Adam .
Levná letenka do Barcelony, jak na to?
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Zdravím. Potřeboval bych sehnat levnou letenku na období 8.5 - 10.5 do Barcelony, kde byste mi ji doporučili pořídit a dá se to vůbec na tenhle termín? Díky. Adam .
Letenky do Barcelony?
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Dá se prosím prodat letenka pokud je zamluvená na moje jméno a na pas někomu cizímu? Případně, kde byse dala taková letenka koupit/prodat? Je na to nějaká inzerce? .
Prodej letenky na inzerci?
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Zdravím, nevím jestli je to možné, ale není tu někdo kdo by měl na prodej letenky do Thajska od Aeroloftu na 15. února do 29. března? Třeba do toho někomu něco vlezlo. Dá se vůbec letenka přeprodávat jiné osobě? Jak to funguje? Díky. Adam .
Sháním8/koupím letenky do Thajska
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
1. Potřebuju sehnat levné letenky do Thajska z Prahy na období 15-29.2 co byste mi poradili? A za jakou cenu byse dali sehnat? 2. Potřebuju pak sehnat letenku z Bangkoku do Krabi na 17,2 s příletem do 27.2, je lepší zamluvit předem na internetu nebo se na levnější ceny dostanu přímo na místě na letišti? Platím, že čím později tím levněji? Nikdy jsem neletěl tak mě to zajímá. Díky. Adam .
Letenky Thajsko?
Ve fóru Tipy na levné letenky
7 odpovědí
Zdravím. Chceme s kamarádama v únoru letět na 14 dní do Thajska a tam si to trošku projet, od Bangkoku, přes Pattayu do Phuketu a opět nazpátek... Kde a kdy se dají sehnat nejlevnější zpáteční letenky na období únor do Thajska? Nejlépe z Prahy. Díky. Adam .
Thajsko únor - zpáteční letenky
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
Máte někdo nějaký tip, kde si levně v Thajsku půjčit skútry? Především Bangkok a ty hlavní města. Díky. Adam .
Kde levně půjčit skútry v Thajsku?
Ve fóru Půjčení auta
3 odpovědi
Chci se zeptat, kam doporučujete letět na dovolenou začátkem září? Mám omezený rozpočet, cena do 15tis na osobu, chceme AI, nebo PP. Chceme hlavně krásné čísté moře, dobré koupíní (potápění není podmínkou), budeme se spíše slunit. Nechceme žádný Egypt ani Tunisko. Přemýšleli jsme o Krétě? Máte jiný typ? Je lepší dovolenou koupit někdy v zářít nebo už teď? Nemáme s tím žádné zkkušenosti. Díky. Adam .
Kam na dovolenou v září?
Ve fóru Tipy na ubytování
2 odpovědi
Nejlépe i zpáteční? V jeden den? Je to kvůli fotbalu, dá se někde sehnat levně?  .
Letenka do Neapole?
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Sháním paťačku/parťáka na nějakou exotickou dovču za slušný peníze - něco last minute, dlouho jsem nikde nebyl, tak nemám moc zkušeností. Takže zkušenější parťačka byse hodila, i když to není žádná podmínka  .
Někdo za exotikou září-listopad?
Ve fóru Hledám spolucestujícího
6 odpovědí