Témata uživatele haxs

Témata uživatele haxs

Téma Poslední reakce
Zdravím, nekoupili jste někdo letenky do Aucklandu z Mnichova (s Thai Airways) s odletem 16.2. ve 13:35, která zde byla promována? 12h přestup v BKK. + další dva dotazy  .
Mnichov -> Auckland (přes BKK) 16.2.
Ve fóru Hledám spolucestujícího
14 odpovědí
Dobrý večer, prodám letenky na prodloužený víkend do Bordeaux v termínu od 11. - 14.12.  .
Zdravím, je možné, že to zde bylo dřív diskutováno, ale nemáte prosím nějaký ověřený tip kde najít nějaké dobré ubytování (klidně LM) v resortech s all inclusive? Jde mi o to, že když je třeba někam levnější letenka (různé Řecko, Španělsko atp) a člověk chce vyrazit na odpočinkovou týdenní dovču, tak kde najít ubytování? Díky moc. Mějte se. Tomáš .
Akční nabídky ubytování v resortech s ALL INCLUSIVE
Ve fóru Tipy na ubytování
5 odpovědí
Zdravíčko cestujlevňáci, jsem si vědom, že to zde nepatří, ale rád bych přešel na nějaký solidnější mobilní tarif než mám doposud a rád bych si udělal představu jak jste na tom s tarify. Otázkou tedy je - jaký máte tarif? Uvázek ano/ne? Máte jej přizpůsobený nějakým způsobem pro své cestování nebo si v daném místě doletu a pobytu vždy koupíte novou sim a fungujete přes ní?  .
Mobilní tarif, jaký máte?
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Zdravím cestujlevňáci, rád bych začátkem května s přítelkyní vyrazil na nějaké poznávání, spojené s lehkým odpočinkem (max 10 dní). Ideálně bych kombinoval tak 3 - 4 dny poznávání a 4 dny u moře, ale není to podmínkou. Válení u moře klidně oželíme. Máte nějaké doporučení kam se v tomto období podívat v rozumné cenové hladině? Kam bývají dobré akce na letenky? Odlet ČR, Vídeň, Katovice či Krakow. Jde mi hlavně o dobrý poměr cena/kvalita. Děkuji za případné rady a také odkazy na Vaše cestopisy v podobném období. Mějte se. Tomáš .
Kam na začátku května?
Ve fóru Zájezdy s CK
3 odpovědi
Zdravím, za zhruba půl rok došetřím částku 200 tisíc, kterou bych rád utratil za nějaké dlouhodobější poznávání koutů světa. Jsem dost flexibilní a tak by mi nevadilo někde strávit například půl roku, rok. Nejsem náročný jak na stravu, tak na ubytování. Mojí počáteční představou by byla Indonésie, USA a poté přelet na NZ na work and travel víza, kde bych pracoval a následně po nastřádání nějakých dalších peněz bych projel jak severní, tak jižní ostrov. Při nejrůznějších přeletech se samozřejmě nebráním poznávání ani dalších míst.. Pokud by jste tedy měli nějaké tipy jak strávit někde v zahraničí co nejvíce času s tímto jakš takš budgetem a zažít toho pokud možno co nejvíce (né na úkor spěchu), budu rád za každou radu, doporučení. Podnikli jste podobný trip, máte nějaké doporučení, které státy vynechat a které si rozhodně nenechat ujít? Budu rád, pokud se o tyto zkušenosti podělíte. Díky moc. Tomáš .
Kam by jste se vydali s budgetem 200 tisíc?
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Zdárek, vyskočil Barbados z Amsterodamu a zpět do MAN za 8500,-, viz. http://1url.cz/DjIv Enjoy  .
Barbados z Amstru za 8500,-
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Zdravím, na Ptákovi vyskočil celkem levně New York (JFK) z Varšavy, zpět do Manchesteru, viz. http://1url.cz/ijUH. Jsou to docela přesuny, ale možná to někomu bodne  .
WAW - JFK - MAN za 7500,-
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí