Témata uživatele baca12

Témata uživatele baca12

Téma Poslední reakce
Dnes som na letisku zazil situaciu, ze pasazier mal doplacat za batozinu pred gatom, no rozhodol sa ju tam nechat a nastupil na let. Co sa potom deje s batozinou?  .
Batozina pred gatom
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Stiahol som si appku varna ticket na mhd vo varne. Citam tu v sprievodcovy, ze sa cez nu neda kupit listok z letiska do mesta. Je to pravda? A este otazka, ked kupim naraz dva listky, platia pre dve osoby resp musi mat kazda osoba v mobile svoju appku?    .
Varna ticket
Ve fóru Autobusová doprava
3 odpovědi
mate neaky tip na nenarocnu turistiku s dietatom v nosici v ceskom raji ? V plane su dva plne dni. V minulosti som mal len zastavku v turnove a odtial sme dali mini okruh  vyhlidka hlavatice - hrad valdstejn  .
cesky raj
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
Kedze som lenivy ako vacsina novych uzivateliv tohto fora zadavam otazky na tuto destinaciu.Co navstivit, kde spat, co jest, ako sa prepravovat a proste vsetko co vas napadne.Jo a este, kolko stoji pivo na ciernom trhu.Dakujem .
Iran 2019
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí
mate niekto osobne skusenosti s cestovanim po tejto casti filipin ?zatial som si spravil mensi prieskum a nasiel tam kopu zaujimavych veci, ktore vsak vsetky za 3 tyzdne isto nestihnem . tak potrebujem pomoct so skrkanim resp novym napadom sa nebranimtoto mam vsetko v hladaciku :davaocagyan de orosamal islanddahican beachiliganlake holoncamiguin islandMusuan PeakMt. PalaopaoMount Matutummt apoMt. CapistranoMusuan PeakPalaopao MountainsMount KitangladAgusan Marsh Wild life SanctuaEnchanted RiverMount HamiguitanLake LanaoCebu Pacific Flight 387 Memorial Shrine .
Mindanao
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí
darujem zdarma listok na vlak nove zamky - budapestplatnost do 17.01.2019 .
vlak.listok nz - budapest
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
0 odpovědí
Da sa v tomto meste platit eurom?V pohode sa dohovorim slovensky?A co pivo? Drahe? Alebo si radsej donesem z domu plechovky?Kebab na ulici zozenem v pohode? Alebo radsej z domu pasteky a rozky?Neni neaky errore fare na metro? .
Praha
Ve fóru Co vidět a navštívit
4 odpovědi
Isiel niekto vas free vlakom z phnom phen do battambang ? .
Vlak v kambodzi
Ve fóru Železniční doprava
0 odpovědí