Příspěvky uživatele adies

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tak nezodpovedny je tady hlavne Michal a takové rady jsou opravdu k nezaplaceni. Proc by někdo mel lhát o tom ze byl kde nebyl jen aby dostal odpověď kterou chce slyšet? Na KHES vi co dělají a staví se k tomu odpovědné. Pokud chce slečna Kacii dělat něco navíc, tak at zůstane doma odpočívat dva týdny. Bylo by to hlavně lepší vuci chřipkové epidemii, chřipku by slečna mohla chytit s mnohem vetsi pravděpodobnosti než coronavirus. A vzhledem k tomu, ze slečna Kacii je mlada a zdravá, tak by pri coronaviru stejnako byla jen prenaseckou a ani by zvýšenou teplotu nemela a nepoznala by to na sobe. Samozřejmě cisla z Iranu jsou desne podhodnocena, jelikož mistni veřejné zdravotnictví je tristní, ale v poctu 90 milionu obyvatel jsou cisla umrti marginální. Ale nedeste tu lidi a hlavně nelzete zdravotníkům, to je fakt stupidní. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Toz to nejsou ani dve eura. Ale na zmrzku to  tak tak stacit bude :) 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hola, proc ne, je zajimave kochat se nej-destinacemi.

Nejjizneji: Ushuaia, Argentina

Nejseverneji: Prudhoe Bay, Aljaska, USA

Nejzapadneji: Maui, Hawaii, USA

Nejvychodneji: Byron Bay, Australie

Nejdale: Velikonocni ostrov, Chile

Nejexoticteji: Tefe, Amazonie, Brazilie

Nejmagicteji: Salar de Uyuni, Bolivie

Nejhnusneji: Bombaj, Indie

Nejdebilnejsi lidi: Francie, kdekoli

Nejvetsi vedro: Death Valley, +48C

Nejvetsi kosa: tady v Cesku, furt

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hola cestovatele! Nejaky tip na pojisteni pokud uz jsem na ceste a neplanovane se mi cesta prodlouzila, tudiz celorocni pojisteni mi uz neplati?

diky, Adela

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

CAu, v suleymanii jsem byla pred mesicem, klidek, prijemne misto, nejvetsi hluk delali fanousci pri sledovani fotbalu..... germania tam leta dvakrat do tydne primo z mnichova nebo dusseldorfu. Adela

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. K memu prekvapeni jsem pouzivala mnohem vic cash nez kartu, spousta restauraci i ubytovani platbu kartou vubec neumoznovala. Bankomaty pro mastercard mi fungovaly jenve velkych bankach, 7-11 a male shopy bez uspechu. Smenit eura na jeny se mi podarilo jen na centralni poste a byla to akce na pul hodiny, tisic papirovani. Smenaren opravdu velmi poskrovnu a musela jsem cilene patrat. Adela

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nikdy po me nove odbaveni zavazadla v oOslu nechteli. Adela

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

nejlepsi je kupovat primo na strankach cruise spolecnosti. ja kupovala na carnival.com 6 mes predem a cena byla nejlepsi kdyz porovnam s cenou meho zajezdu 2-3 mes predem nebo tyden predem. Jsou drazsi spolecnosti - royal caribbean, MSC, Norwegian cruise line.... ale my byli velice spokojeni s Carnival.

Stravovani je vzdy all-inclusive bez alkoholu, nicmene se musi pripocitat tax a potom taky tips, ty jsou propocteny zhruba 10 dolaru/osoba/den a my je platili az na lodi.

Z USA se na Kubu nedostanes s zadnou spolecnosti smiley Ostatni destinace bez viz.

Vetsinou kratsi zajezdy jsou plne rodin s haranty, delsi zajezdy (7 dní a víc) jsou lide ve veku 30 a více.

Zdravim, Adela

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zatim mam plan udelany diky CL, diky vam smiley
Silvestr Dublin, v unoru japonsko, v kvetnu azory.
mezitim pracovne brezen a duben Jemen.
no a pak se uvidi smiley

diky moc tymu CL, hezke svatky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte všichni, maly dotaz.

Letim s tou super poslední akci PRG - IST - KIX. Cesta tam z prahy 7. února, dve hodiny na prestup v IST a 8.2 let do Jaonska. Ted mi z expedie pisou ze mi Turkush airlines posunuli let o 24h na 9.2.
Musim to akceptovat? Budu mit teda aspoň ubytovani zarizene od nich když to akceptuji?

Diky vsem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. Jela jsem s interrailem pred peti lety, tudiz se mohlo leccos zmenit. Nicmene s 20denní jizdenkou jsme projeli nemecko - italie - francie - spanelsko - benelux. Rok pote jsme sjeli švedsko - norsko -dansko. Vyborny styl cestovani, ma to sve kouzlo. Jizdenka platila na vsechny vlaky, proste jsme se jen vozili po zajimavych mistech a v podstate neresili kudy. Nejlepsi je cestovat lokalkama a potloukat se po malych nadrazich, clovek pozna spousty zajimavych lidi. Jen pozor na spoje s povinnou rezervaci, rychlovlaky, TGV - tam se priplacelo cca 5E za jizdu. Na nocnich luzkovych vlacich se take priplacelo - cca 20E za luzko. Nicmene stoji za to ten pocit kdy clovek vecer v deset naseda v zeneve a rano v osm vystupuje v rime a je krasne vyspany smiley Tento styl cestovani je hodne popularni u nemcu, zejmena ve spanelsku jsme potkavali hojne skupiny mladych nemcu batuzkaru. Cestovali jsme v cervenci, nebyl problem s mistama ve vlaku, jen obcas jsme museli stat v ulicce. Srpen pry byva narvanejsi. Vzhledem k tomu jake palky jsou ceny jizdenek na zapad od nas je to super deal. Toz tak, doporucuju velmi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu