Témata uživatele fridgy

Témata uživatele fridgy

Téma Poslední reakce
Zdravím, snad neva, že zakládám nový thread, za týden mám letět do Windhoeku a samozřejmě jsem zapomněl na víza.. Podle stránek ministerstva, je od listopadu novinka v podobě VISA ON ARRIVAL pro Čechy.. bohužel, podle některých zaměstnanců PRG, je vízum povinné dopředu a někteří zas říkají, že není. Taky mě zajímá zda při Visa on arrival, teda potřebuju nějaký invitation letter? nebo co si připravit? Navíc letím přes Dohu, kde budu mít znovu passport check, tak se tam s nima nechci dohadovat. Řeším to teď pár hodin a spíš hledám někoho kdo má aktuální zkušenost, než sto odborníků, kde každý říká něco jiného :) Díky moc za info! tady články k visa on arrival: ZDE a ZDE 22  .
Namibie - víza
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
9 odpovědí
Ahoj, včera jsem byl součástí 6,5 hodinového zpoždění Vuelinga z Prahy do Paříže... Chci se zeptat..podle zákonu mám nárok na min. 250 EUR pokud je let pod 1500km zpožděn o více jak 3 hodiny... Dá se z aerolinky dostat víc než 250 eur když to bylo 2x tolik? Důvodem byly technické problémy.. Něco jsem si na fórech pročetl ale stejně se ptám třeba na aktuálnější info, zažil jste někdo v poslední době zpoždění s Vuelingem ? Komunikují ok? Díky! .
kompenzace - 6 hodin zpoždění
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
15 odpovědí
Zdravím, vyrážíme s Čedokem do Dominikány a zajímal by mě catering jak v byznysu tak economy, neletěl jste někdo nebo nemáte info? :)  .
Čedok LOT z Prahy
Ve fóru Zájezdy s CK
18 odpovědí
Zdravím,  nevím zda píšu správně, ale nenašel jsem žádný obecný fórum pro kompenzace.. Měl jsem origo letenky PRG-VIE-MLE a na cestě zpět MLE-ZRH-PRG byl let WK67 (26.1.) zpožděn o hodinu, takže jsem nestihnul poslední letadlo do Prahy a dostal jsem rerouting přes FRA (doletěl do PRG o 3 hodin a 30min později)  Důvodem zpoždění letu bylo podle kapitána "plane is still not fully loaded and we are doing some paperwork" -  taky nutno podotknout, že v čase plánovaného odletu jsme ještě stále stáli v gatu a čekali na boarding..   (přitom letadlo z ZRH přistálo na čas, takže nevím proč jsme neboardovali on time) Taky se chci zeptat, zda "plane is still not loaded" a "doing some paperwork" - dveře byly otevřený asi ještě 40min po STD. (+ letiště pak bylo busy) je dobrý důvod pro akceptování ke kompenzsci? Díky moc za info, jsem z toho zmatenej..  .
EU261 kompenzace - Edelweiss
Ve fóru Co se nevešlo
11 odpovědí
Ahoj všichni Je to jako u Ryanairu že to check-in automaticky vygeneruje a nebo jako u Wizzu že si při nástupu vyberu sedadlo sám? "Kdo dřív přijde ten dřív mele" ... Kamarádi mi řekli každý něco jiného Díky moc x) .
Sedadlo + reservation code
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi
Ahoj, rádi by jsme s mamkou kolem Ledna letěli do Taipei (TPE) nemohli by jste mi pomoct s hledáním?? nejlevnější jsem našel za 16 000kč .. Něco lepšího prosííím? klidně nějakej ten open-jaw nebo něco přestupy nám jsou celkem jedno  .
Letenky do Taipei
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď