Příspěvky uživatele david SU

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tak v případě My Trip bych se obrnil velkou trpělivostí --)) Já z nich páčím po odečtu absurdního poplatku 835 Kč/rezervaci  asi 50 000 Kč již 21 měsíců za zrušený zaoceánský let. Je třeba se připravit na záměrné lhaní, přehazování viny na leteckou společnost a další prodlužování a dezinformace. Nechápu , jak v EU může někdo takový fungovat. To samé platí i pro jejich klony typu Gotogate, Tripsta atd. Jsem navždy vyléčený nechat se zlákat o pár stovek nižší cenou než konkurence. Ale kupovat let nízkonákladovky přes My Trip moc nechápu, nikdy to nemůže vyjít levněji. A to se nebavím o mimořádnostech.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pripad My Trip mel nakonec dobre rozuzleni.Obratil jsem se na českou pobočku Evropskeho spotrebitelskeho centra a asi za měsíc prisel z My Trip kratky email, kde se omlouvali za omyl a vratili zpět 1500 Kč na osobu. Diky ESC!!! Plati nicméně pro mne poučení:My Trip nikdy vice!


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Podivam li se nyni na svou rezervaci u FB,je zde jasne uvedeno prvni zavazadlo 23kg v cene,druhe zavazadlo  je zpoplatnene.

Kombinaci ua a fb nabizel web my trip a byla nejlevnejsi,necelych 14 tisic kc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj !

Velmi špatnou zkušenost mám s My Trip.

V červenci 2019 jsem zakoupil 9 zpátečních letenek San Francisco – Papeete . (tam United Airlines, zpět French Bee ) na datum 10.-21.3.2020 Při koupi bylo uvedeno : žádné odbavené zavazadlo. Proto jsme zakoupili 5 ks zavazadel a zaplatil cca 7 500 Kč za odbavené zavazadlo. Nyní při kontrole na webu UA i FB zjištěno, že zavazadla do 23 kg mají všichni (9 osob) , s tím , že 1. zavazadlo je gratis. A není zde také nic uvedeno o koupi 5 ks navíc.

Působí to tedy na mne jako zjevný podvod ze strany My Trip , že záměrně uváděli „bez odbaveného zavazadla“ , nechali si zaplatit a částka 7500 Kč zmizela někde na účtu My Trip. Samozřejmě, že jsem kontaktoval emailem My Trip, přišla mi odpověď za 5 dní.

Zhruba odpověděli toto : Souhlasil jste s našimi podmínkami..., nemáte na nic nárok

Na můj konkrétní dotaz, kde zmizelo 7500 Kč,  nereagovali.

Na další urgenci neodpověděli (dosud).


Máte zkušenosti s podobným jednáním?

0
Zobrazit ve vláknu

Mate nekdo zkusenost se situaci,kdy mate na Wizz uctu kredit z vracenych letenek bez expiracni doby a kredity promo booking za ubytovani s omezenou dobou expirace?Pokud koupim letenku Wizzair na kredity,odectou se automaticky ty s omezenou expiraci?Nikde jsem to v jejich podminkach nevycetl.Predem diky za Vasi zkusenost.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu