Příspěvky uživatele _Kristynka

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj všem, rádi bychom s budoucím manželem podnikli podobnou cestu. Jsme z Prahy, ale kvůli levnějším letenkám jsme ochotni dojet kamkoliv poblíž jako je Berlín, Mnichov, Vídeň, Bratislava...Koukala jsem po letenkách, ale všechno přes Vánoce (cca 20.12.2018-6.1.2019) je kolem 18 tisíc - paradoxně nejlevněji vychází Praha. Pro nás je to hodně peněz, rádi bychom se dostali na cenu kolem max 10-12 tisíc. Myslíte, že je to reálné? Už i uvažujeme, že klidně pojedeme někam jinam, třeba Thajsko nebo Filipíny, ale i tam jsou letenky dost drahé. Máte prosím někdo nějaký tip, kam za exotikou a teplem takhle přes Vánoce? Potřebujeme na to využít vánoční svátky, protože si jindy nemůžeme vybrat tolik dovolené...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, prosím o radu. U Ryanair jsem si letenky kupovala již několikrát a vždy bez problému. Bohužel teď se snažím koupit již asi týden letenky z Krakowa do Prahy a odmítá to moje karty. Respektive vyplním všechny údaje a při stisknutí možnosti "Zaplatit" mi to zobrazí červeně nevyplněná pole (č. karty, platnost...), i když jsem je samozřejmě vyplnila. Zkoušela jsem 4 různé karty, 3 různé počítače, 3 různé IP adresy, ale stále to vyhazuje stejnou chybu a letenky nejsem schopna koupit. Na Help Chatu mi poradili, ať si dojedu koupit letenky na letiště, ale ať se připravím, že to bude dražší - opravdu rada nad zlato :) Chci to koupit jako vánoční dárek, tak to trochu spěchá, proto děkuji za každou radu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chci se zeptat, na stránkách píší, že je akce na 1+1 tříchodové jídlo zdarma. Myslíte, že je možné využít toto 1+1 i na snídaně? Z popisu akce mi to není jasné. Je zde napsáno, že akce platí do 31.3.2016 (vy píšete 17.1. smiley )

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, kdy se prosím spustí prodej jízdenek na listopad? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Byla jsem minulý týden s mamkou v Miláně úplně stejně smiley

Z letiště jsme využily Terravision, při nákupu online je myslím nějaká sleva. Doporučuju si koupit nejbližší spoj, pokud nemáte zavazadla, navíc prý není problém jet až dalším autobusem, pokud ten objednaný nestihnete (ale musím v něm být volno).

Nevím, jak moc rádi chodíte nebo jestli preferuješ městskou dopravu, ale my jsme všude došly a dost nám to vyhovovalo. Myslím, že MilanoCard se moc nevyplatí, pokud neplánujete návštěvu muzeí apod. My jsme jí původně plánovaly koupit, ale nakonec jsme si to rozmyslely a je to dobře, protože by se nám to nevyplatilo. Jak tak ale koukám na ten váš hotel, je to docela daleko, takže by se vám to asi hodilo smiley

Jinak samozřejmě doporučuju najít Dóm a odtud už jsou všechna důležitá místa kousek. Na nákupy doporučuju ulici, která je na pravé straně, když se postavíš čelem k Dómu.

Pro mě bylo osobně ještě větším zážitkem Bergamo, kam jsme zajely v pondělí - je to výlet na celej den. Doporučuju si koupit celodenní jízdenku, stojí 5 euro a je platná na veškerou dopravu smiley Včetně lanovek a dopravy na letiště (my jsme letěly z letiště v Bergamu, tak se to dost hodilo)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu