Příspěvky uživatele chmelir

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tak u mě malý update - volala mi paní z AF, že ještě potřebuje ode mě potvrzení, že účet, ze kterého jsem to platil byl zrušený. Když jsem jí řekl, že tento dokument už dostali 5 měsíců zpět, tak mi řekla, že bohužel mají nový emailový systém a bohužel to tam nevidí. Takže jsem ji dokument poslal, dva dny na to anglicky email z AF, že potřebují kopii pasu (kterou už taky dávno dostali)a už výše zmíněný dokument... Nevím no, lítám docela dost, ale tohle se mi ještě nestalo.... AF už nikdy. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, 

máte, prosím, někdo zkušenost jak dlouho to AG trvalo? 14.1. jsem zrušil letenky s tím, že peníze pošlou zpět, dnes je 16.5. a peníze nikde, volal jsem tam už xkrat, vždy se hrozně omlouvali, že teď by to už opravdu do 14 dní mělo přijít, což je v pátek. Můžu dělat něco víc nebo jen stále čekat?

Díky 

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já zjistil, že mi CHINA AIRLINES zrušila segment na letence LHR-PEK-MEL(ten segment byl PEK-MEL), žádný email mi nepřišel... Tak jsem zašel do SA, že mi pošlou všechny peníze za letenku zpět... Měl jsem s BA ještě let PRG-LHR a ti mi řekli, že to mám na jiné letence, takže bohužel... Druhé bohužel je, že do Austrálie chci jet a původní letenka stala z LHR cca 13 tisíc... Novou jsem musel koupit za 26t :(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tak věc jsem vyřešil tak, že jsem zavolal na mytrip.com,  řekl jim, že s tou změnou nesouhlasím. Na call centru mi nabídli vrácení peněz v plné výši... Nevím, jaké máte kdo zkušenosti, ale mě tohle zrovna jako shit společnost nebo jak to tu někdo nazval nepřijde...docela solidní jednání.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

eremi napsal(a):

Asi tak, chmelir si asi myslí, že dvojčata si shodili sami američani, že jo? :)))

chmelir: Kolik si myslíš, že těch letenek na jeden let v nejnižší bookovací  třídě prodávají? Poradím Ti, je to v řádu jednotek a proto je taky nechají proletět a nezrušili to, tak prosím Tě nebuď paranoidní. A jak říká Petr, seriózní prodejce se pozná ve chvíli, když je problém, ne když je vše ok. A změna za 100 dolarů není seriózní prodejce, ten by Ti to vyřešil zdarma.

Se taky kolem relativně normální otázky strhl docela flame jak vidím...což jsem upřímně nečekal... Nemám problém nějaký administrativní poplatek zaplatit. Jen jsem se ptal, jestli s tím nemá někdo zkušenost, protože jsem v minulosti, ač to bylo koupeno přes třetí stranu, neměl problém to řešit přímo s dopravcem... Tak mě překvapilo, že to dopravce teď odmítá. 

Apropos Eremi, na těch dvojčatech, co si údajně myslím, že si shodili Američané  jsem byl v roce 97. Kdyby ještě stály, taky bych Ti doporučil návštěvu ;) 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Cestu sis znepříjemnil sám... nakupovat u šmejdů chybný tarif fakt není dobrý nápad.

Jak jsem psal výše, možná si to přehlédl- nekoupil jsem to přes Cestujlevně z důvodu nevyhovujícího termínu... Na druhou stranu, nevím, jestli mytrip.com je zrovna šmejd, není to poprvé, co jsem přes ně koupil letenky a dle jejich sdělení předposlední segment mi zrušila sama AC, což by mi i dávalo smysl, když u nich koupíš letenku za 1/3 ceny, tak se ti snaží tu cestu co nejvíce znepříjemnit. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, využil jsem jednu vaši errorovou akci s aircanadou na letenky do NY. Po pravdě jsem to nekupoval přes cestujlevne.com, protože jsem už nenašel volné termíny, které jsem potřeboval. Aircanada mi zrušila předposlední segment na rezervaci, posunula mi to o jeden den dál, ale poslední segment už ne, takže bych ho nestihl.české zastoupení Aircanada mi to nechce opravit sama, české zastoupení mě odkazuje mě na nějakou novozélandskou centrálu, tam to nikdo nebere, třetí strana od které jsem to kupoval mi navrhla, že si to můžu vyřídit sám nebo za administrativní poplatek cca 100$ to vyřeší za mě. Tak bych se chtěl prosím zeptat, jestli letecká společnost může dělat takové kroky k tomu, aby kupujícímu tu cestu znepříjmenila, protože co jsem tak pochopil, může ty lety přehazovat jak se jí zlíbí a já protože mám tu nejnižší bookovací třídu s tím nic neudělám. Díky za prostor

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli z vás někdo neletěl s AB do LAX? mají na příští rok docela dobré ceny letenek, jen jsem na ně nečetl zrovna dobré recenze... smiley Chci letět VIE-DUS-LAX...a v DUS je přestup 1h20min, dá se to stihnout? co když to uletí? Dá nám AB nový let?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

sakra, máme tři hodiny... :/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu