Témata uživatele Ivan

Témata uživatele Ivan

Téma Poslední reakce
Za pár dnů letím s Condorem z Lipska a plánuju si udělat web check in. Marně ale pátrám po informaci, zda je v terminálu někde drop off přepážka na zavazadla, když se člověk odbavuje elektronicky. Je možné, že tam není a stejně budu muset vystát frontu na chceckinu jako při klasickém odbavení? Má někdo tuhle zkušenost? .
Letiště Lipsko - online odbavení
Ve fóru Letiště
1 odpověď
Pro zimní výlet do Kyjeva najdete až do března na Letušce.cz mraky volných termínů od Ukraine International Airlines na trase PRG-KBP za 2848 Kč. http://www.letuska.cz .
Kyjev z Prahy 2848 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
V rezervačních systémech se objevily zpáteční letenky z Prahy do Skopje s ČSA za cenu 2767 Kč (např. při rezervaci zde přes Královnu). Za uvedenou cenu lze najít především lety po letních prázdninách. .
[OK] PRG - SKP 2767 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
V rezervační systémech (např. na Letušce) se objevily lety s Turkish Airlines z Prahy do Kuala Lumpur od cca 12800 Kč. Podle stránek TA se vztahuje na lety až do října 2016, tarif platí do 15.prosince. .
[TK] Praha - Kuala Lumpur za 12.800 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
V rezervačním systému Letušky aktuálně najdete spousty termínů PRG-CGK od 11600 Kč od podzimu až do jara. Jde o lety pd kódem Air Berlin s dvěma přestupy v Berlíně a v Abu Dhabi (operující přepravce Etihad). .
Praha - Jakarta za 11 600
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Na webu Air Serbia aktuálně najdete následující nabídky z Prahy: Tirana 155€, Banja Luka 165 € a Bělehrad 173 €. Zvlášť Banja Luka, hlavni město Republiky srbské v Bosně a Hercegovině me tedy hodně láká... pro milovníky Balkánu to je příležitost dostat na nevšední místo, kam se jinak dostanete za dvojnásobné peníze... http://www.airserbia.com/en/special-offers-from-prague .
Akční nabidka Air Serbia
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
V rezervačním systému Letuška.cz najdete letenky od společnosti Swiss z Prahy do Olbie na Sardinii za 4303 Kč, a to i v době letních prázdnin. Možné termíny např: 2.7. - 12.7. , 9.7. - 19.7. www.letuska.cz .
Olbia z Prahy v době letních prázdnin za 4303 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Francouzský přepravce XL Airways nabízí letenky z Paříže CDG na Réunion za velmi hezkých 530 €, tato cena platí pro odlety v květnu. http://www.xl.com/promotions-billets-avion .
Réunion z Paříže za 530 €
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Na holandskem webu KLM http://www.klm.com/home/nl/en najdete akční nabídku letenek z AMS - je tam například Jakarta nebo Curacao od 395 €, ale i řada dalších destinací. Některé zajímavé ceny najdete i na německých stránkách KLM. .
Narozeninová nabídka KLM
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí