Témata uživatele Boroone

Témata uživatele Boroone

Téma Poslední reakce
Zdravím cestovatele, zatím tedy netušíme, zda letenky projdou, ale na druhou stranu není důvod trochu nezačít plánovat...... Máme 12.5.2016 odlet v 19:10 z Prahy do Tokya a návrat 28.5.2016. Rádi bychom vyrazili s někým, kdo má podobný termín. Asi bych preferoval někoho, kdo letíte plus/mínus na stejné období např. 12.5.-26.5. Bude to asi o hodně jednodušší než plánovat s někým, kdo tam jede uprostřed našeho termínu na týden. Mně je 33 let a přítelkyni 31 let. Máme rádi přírodu i města a tímto způsobem bychom chtěli nakombinovat i Japonsko. Minimálně na týden chceme koupit Rail pass. Jsme relativně přátelští a něco málo už jsme procestovali v Asii-->Indie, Pakistán, Thajsko, Malajsie. Dejte vědět, kdo by chtěl s náma. S Pražákama či středočechama rádi zajdeme na pivo. .
Japonsko 2016 - 12.5.-28.5
Ve fóru Hledám spolucestujícího
7 odpovědí
Ahoj všem, v dubnové akci http://cestujlevne.com/bangkok-kuala-lu ... -9-690-kc/ jsme koupili letenky do Bangkoku s přestávkou v Hong Kongu. Odlet z Prahy máme naplánovaný na 4.9.2015. Chtěl bych se zeptat, kdy nejdříve začít rezervovat hotely, kupovat lokální přelety atd. Byla to akce s BA, tak nevím, zda je ještě nějaká možnost, že by ty letenky stornovali. Když jsme kupovali letenky na Hawaii, tak naštěstí nic nestornovali. Vyplatí se tedy ještě počkat nebo už můžeme začít plánovat? Díky za odpověď a omlouvám se, pokud se již toto téma někde probíralo. Zbyšek .
Jak dlouho počkat s rezervací hotelu atd.
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Ahoj všem, tuto sobotu odlétám směr Hawai. Měl jsem letět s přítelkyní, ale ta bohužel z důvodu dlouhodobé nemoci nemůže letět. Chci se zeptat, zda někdo neletí ve stejném či podobném termínu a nechtěl by do své party přiřadit jednoho člověka. Plán mám následující. 31.1.-7.2.2015 Kauai 7.2.-11.2.2015 Maui 11.2.-13.2.2015 Kauai Dejte mi prosím vědět. Díky. Boroone .
Hawai(Kauai, Maui) 31.1.-13.2.2015
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj všem, pro ty, kteří si dnes koupili letenky směr Indie, uvádím náš krátký cestopis z loňského roku. http://hindustan-pakistani.blogspot.cz/ Boroone .
Severní Indie plus Pakistán-krátký cestopis z loňského roku
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí