Témata uživatele JuuliusGee

Témata uživatele JuuliusGee

Téma Poslední reakce
Neviete niekto o niečom, ako sa tam dá dostať? Resp aka varianta vychádza najlepšie? .
Uzbekistan?
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Zdravim, vopred sa ospravedlnujem za dalsiu viacmenej rovnaku temu, no na internetoch a aj tu sa tie informacie dost lisia a neviem si to nejak umne poskladat. V decembri idem do libanonu a vo februari do Iranu. V januari by som chcel este do Izraela. 1. Budu v Izraeli problemy kvoli Libanonu? Predpokladam ze Iran ako podporovatelia Libanonu s razitkom od nich problem mat nebudu. 2. Budem mat problem v Irane kvoli navsteve Izraela? Je to pravda, ze Izrael nedava peciatky do pasu? 3. V Irane budeme 20 dni. Citavam, ze VoA su udelovane dost random a vyzera, ze nikto neruci na aku dobu ich dostanem. Radsej si teda vybavim viza na ambasade vo Viedni. Potrebujem tam referencne cislo? Pozyvaci list? Ak ano, ponuknu mi nejaky package alebo si to musim vybavit vsetko sam? .
Libanon, Izrael a Iran
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
12 odpovědí
Na zajtra slubil O'Leary najvacsi vypredaj leteniek ever - samozrejme iba ak briti zvolia zostat v eu. Som plny ocakavani  .
Brexit
Ve fóru Letecké společnosti
20 odpovědí
Zdravim, nejake tipy na silvester v rotterdame nahodou? Tak nejak som sa tu ocitol a zaujimaju ma nejake secret happeningy.. Ci o niecom viete. Dik .
Silvester v Rotterdame
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Zdravim. Len tak skusim, mozno som nieco prehliadol.. Nahodou neviete o nejakych lacnych letoch na pondelok, utorok kamkolvek do azie povedzme na dva tyzdne, kde netreba riesit viza dopredu? Odchod tuto z okolia, prg, bud, vie, cena.. Hm moc velke oci nemam ale tych 350 -400e by bolo ok :D #nechcemsanikohodotknut #nebudtenamnazli#lenskusam .
Azia LM?
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Zdravim. Taka otazocka - letime do Agadiru a tam sa vobec neplanujeme zdrzat a zachadzat do mesta, ale hned prasime na juh k Sidi Ifni. Po poslednej skusenosti tam viem, ze s pivom je to riadna bieda. Ideme iba na tri dni, cisto iba na plaz a pivecko by mi tam  rozhodne chybalo. Preto by som si rad nejake vzal so sebou.V ofiko pravidlach je, ze je dovolene vziat liter palenky plus liter vina. Tak ma zaujima ci uz ma niekto nejaku skusenost s tymto alebo nie. Docital som sa aj, ze v casablance robia scany batoziny a mozu/nemusia riesit obsah. A tak rozmyslam, ze kebyze si vezmem 3 - 4l piva, ze ci by som to nejak ukecal resp ani nikto nic neriesil, alebo by bol z toho zbytocny maler... .
Pivo do Maroka
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Zdravim. Otazocka - mam par dni pred letom s QR, ekonomicka trieda a nie som si uplbe isty, ako funguje vyber jedla. Ak si v ramci manazmentu cesty vyberam z ponuky specialnych jedal, jedine masove jedlo tam maju ze hinduisticke. Ak nepotrebujem ziadne specialne jedlo, proste to nemam riesit a pockat na ponuku na palube, ci ako? .
Jedlo s Qatar
Ve fóru Letecké společnosti
40 odpovědí
Zdravim, podarilo sa mi vybavit nejaku dovolenku, zial takto narychlo. Mam moznost ist od polovice marca do polovice aprila / skratka 3 tyzdne  (povedzme ze aj 4 ak to bude vyhodnejsie) tak, aby bola cast v marci a cast v aprili .  Celkom sa mi paci predstava Filipiny a Malajzia/ Vietnam (kvoli kamoske filipiny v marci). Viete niekto o niecom cenovo prijatelnom? Co som pozeral, tak naj vychadza asi s AIr China do BKK a odtial Airasiou polietat. A keby ta Air China iba, da sa tam nastavit aj nejaky dlhsi stopover? Letiet mozem v podstate odkialkolvek, no som z Bratislavy takze Mnichov ci Frankfurt nemam az tak na skok, idealne teda nejake destinacie s lahsim spojenim s Bratislavou (VIE, BUD, PRG, MXP, LGW a tak...) Vdaka za podnetne navrhy .
Multicity do Azie
Ve fóru Hledám letenku
5 odpovědí
Zdravim, mate nejake napady na cestu za exotikou na prelome maja a juna? Povedzme od 24.5-8.6 plus minus. Budget okolo 300e. Povodne som chcel do Uzbekistanu, ale uz asi nestiham vybavit viza. V podstate kamkolvek smer Azia (rusko ee). Moznoze severozapadna Afrika este.. .
Maj/jun kamkolvek
Ve fóru Hledám letenku
9 odpovědí
Zdravim. Nevie nahodou niekto ako funguju tie nove pruzky, ktorymi vam najprv zoberu stery z ruk a potom oblecko a batoh? A co tym hladaju? Nechystam ziadnu ilegalnu cinnost, iba ma to strasne zaujima... .
Security check
Ve fóru Letiště
11 odpovědí
Aktualne bezi UIA promo - vie - ika za 163€ rt. Do marca 2017. 1x cabin a 1x checked 23kg baggage .
Vie - Ika (Iran) za 163e
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Nahodou neviete o niecom do 70e, bratislava, vieden, katowice, krakow, budapest, brno -> plaz a teplo -> september, cez tyzden (nie vikend), 3 - 4 dni? .
Kamkolvek
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Zdravim hosi. Potrebujem kupit letenky 26-27.3 +/- tyzden (Maroko). Problemom je, ze vtedy je u nas velka noc a tie letenky tam maju riadne cisla zrazu. Moja otazka: Moze sa stat, ze supnu nejaku akciu pred velkou nocou alebo budu tie ceny este viac rast? Ani ten april nie je momentalne bohvieco, ale to si myslim, ze na aprilove letenky je este priskoro na ryanair. Mam teda kupit to co je prave ponukane alebo este mesiac dva vyckat na v podstate najlepsi cas na kupovanie? Zatial sa celkom trhaju s tymi 20% sejlami, len ci im to nadsenie vydrzi .
Blba Velka Noc
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Zdravim. Niekto nejaky lacny tip na Iran? Okrem pegasusu. Odlet vie, bud, prg, bts. Obdobie velmi nezalezi. Dik .
Irán
Ve fóru Hledám letenku
3 odpovědi
Zdravim. Myslite si, ze sa da na kapverdy dostat aj lacnejsie ako za 300e? Co tam vlastne vsetko okrem TAP lieta? Skusal som hladat ale nedopatral som sa.. lowcost riesenie asi neexistuje... .
Cabo Verde
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Zdravim. Urobilo sa mi volno v praci od 7.-12.9 a teda asi by som rad vypadol niekam. Zhanam lacnu letenku (do 100e) niekam k moru. Nemam nejake specialne preferencie, snad iba pieskova plaz.. odlet kludne praha, budapest, vieden, katowice. Uz som co to preluskal, no nic sa nepodarilo najst, tak len ci niekto niekde o nieco nahodou nezakopol, co mi uslo. Ma este zmysel cakat kym bude 6.9. a nieco booknut na poslednu chvilu? Lebo zda sa mi, ze lowcosty su par dni pred odletom najdrahsie... Vdaka za tipy .
Last minute?
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Zdravim, Koncom oktobra by som chcel podniknut trasu Ankara - Tabriz/ Teheran. Ma niekto skusenost s tymto spojenim? Kde sa daju kupit listky a s akym predstihom? Guglil som, ale odkazy na stranky kde sa vraj kupit daju nefunguju. A na stranke iranskych zeleznic to neviem najst. Vdaka za rady .
Trans Asia Express
Ve fóru Železniční doprava
3 odpovědi
Zdravim, neviete o nejakej akcii prip lacnej letenke do Iranu? Odlet BUD, PRG, VIE, BTS. Kludne s prestupom, aj kratkym stopoverom, nie su vylucene ani ine multicity varianty ak by to stalo zato. Odlet koncom septembra, oktober .
Iran
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď
Zdravim, S Wizzairom letime v maji do Gruzinska, sme zatial dvaja, zhaname este nejakych dvoch ludi. Planujeme si poziciat auto, nech sa to teda oplati co najviac  .
Gruzinsko 16.-23.5
Ve fóru Hledám spolucestujícího
12 odpovědí
Zdravim, V novembri odlietame s frajerkou z Prahy do Bangkoku a ideme sa trochu poflakat po tych koncinach. Nas itinerar: 10.11. - odlet z Prahy 11.11. - 13.11. - Bangkok a okolie 13.11 - 22.11. - Myanmar /prilet do Yangonu, odlet z Mandalaya spat do Bangkoku - zahrna Yangon, Bagan, Inle Lake, Mandalay 23.11. - 29.11. - odjazd busom z Bangkoku do Siem Reap, tam bud smer Phnom Penh, alebo flakanie sa po okoli, spat do Bangkoku busom 30.11. - 5.11. - odlet Bangkok - Bali s 12h stopoverom v Kuala Lumpur 5.11. - odchod bus/vlak smer Bandar Lampung / cez Yogyakartu, Jakartu, Borobudur, Bandung - podla casu a spojov 8.11. - Bandar Lampung a odlet do Europy Keby ste niekto mali chut shareovat cast vyletu, kludne nebranim sa. Viac ludi znamena viac istoty a viac zabavy  .
Myanmar, Kambodza, Indonezia
Ve fóru Hledám spolucestujícího
11 odpovědí