Příspěvky uživatele havci

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, měl bych dotaz k odbavení. Letíme v 8 lidech a z toho budou 3x odbavená 20kg zavazadla. Když udělám dopředu check-in, budu mít QR kód, bude platný i po odbavení zavazadel? Jde mi o to, jestli když rozdistribuju QR kódy mezi ostatní, jestli budou platit až po odlet nebo se odbavením zavazadel něco změní. A druhý dotaz - zavazadlo může odbavit jen ten, u koho je uvedeno? Pojedeme ještě zaparkovat auto, tak jestli se musí čekat na řidiče, nebo zbytek může zavazadlo odbavit i za řidiče :) Díky moc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My jsme meli letos v sezone pujcene auto pres  https://www.centauro.net/en/ a muzu jen doporucit. Priplatil jsem si plne pojisteni, tzn. nic ti nestrhavaji a tusim primo v obchodnich podminkach maji uvedeno, ze neni v tomto pripade nutna kreditka (to si ale radeji potvrd). Kazdopadne my ji nemeli, dali nam jeste lepsi auto, nez jsme meli dostat a s nicim nebyl problem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My  jsme se vratili z Mallorky tento tyden, auto jsme meli pujcene cely tyden od Centauro. Priplatil jsem si maximalni pojisteni (na jejich webovkach to je treti nejvyssi castka za pujcovne). Zaplatis bud hned, nebo s priplatkem 10 EUR na miste, strhnou ti jeste plnou nadrz a muzes vyrazit. Kartu jsem daval debetni, zadne dalsi zalohy nebyly potreba (protoze bylo to full pojisteni). Na konci kratka kontrola auta, nic nenasli a ted jen cekam na vraceni penez za naftu. Auto jsme dostali lepsi, nez jsme meli mit, jejich vozovej park je obrovskej a auto temer novy (Peugeot 308 s najetyma cca 6500 km). Po ostrove jsme auta z teto pujcovny potkavali skoro vsude. Za me teda spokojenost, snad si to jeste nepokazi vracenim castky za tu naftu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Bohuzel neporadim, ale tyhle zmeny me stvou. Je to uz druha zmena, ted uz teda opravdu vyrazna. Z Brna nevim jak se na let v pet rano do Vidne dostanu. Dival jsem se na parkovani na letisti a velmi drahe.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim, v cervenci jsme kupovali letenky a od te doby jsem zaregistroval par zmen u Ryanair. Zaprve jsem nekde cetl, ze zmenili rozmery prirucniho zavazadla (zmensili). Plati pro me tyto mensi rozmery nebo rozmery v dobe nakupu letenky? Navic na strankach ctu, ze lze vzit i jedno male zavazadlo, par vet dale to ale omezuji jen letenkami typu Plus/Flexi Plus. Jak to je doopravdy? :)

Druha vec - zruseni letu. Jak moc dopredu a jakym zpusobem by me informovali, pokud by muj let meli zrusit (v listopadu)? Diky moc za pomoc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak ja vam teda verim smiley Rezervace uskutecnena

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ani mi tak nejde o to, ze by mi meli ted neco strhavat, spis ale o to, ze maji moje udaje a ja nemam zadnou jistotu, jak s nimi bude zachazeno. Zvlast kdyz ty udaje zadavam pres mobil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

chci provest prvni rezervaci pres tuto aplikaci, akorat me zaskocil pozadavek na uvedeni udaju z platebni karty, prestoze mam dostatecny kredit a nemusim nic platit. Jake s tim mate zkusenosti? Trosku se bojim, ze to neni uplne bezpecne. Diky za reakce.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu