Témata uživatele Jiri Sindelar

Témata uživatele Jiri Sindelar

Téma Poslední reakce
Ahoj,    tak jsem vyuzil levnych letenek a za cca 2 mesice odletam do Gronska s tim ze budu 2 dny v Kangerlussuaq a 3 dny v illusssat.     V Kangerlussuaq planuju dat 4 hodinovy prechod ledovce s mistni Ck, pak Sugar Loaf a vrak letadla u jezera.     V illusssat ty 3 znacene stezky, pak dopravu lodi do Oqaatsut a pak pesky zpet a posledni vec je jit nejake boude na jihovychod od mesta cca 15 km.     Pro lidi co tam byli, prosim mate jeste nejake skryte tipy? Vim ze toho tam moc neni (v podstate toto jsou vsechny "turisticke trasy", ale spise nejaky vylet za nosem do prirody a ma gps souradnice..klidne na cely den:)     Dekuji Jirka  .
Grónsko
Ve fóru Co vidět a navštívit
64 odpovědí
Ahoj,     SA tu jeste nema zadne vlastni tema v teto sekci. Nedavno jsem se vratil z vyletu po SA a planovani tohoto vyletu bylo rozhodne casove narocnejsi nez pri jinych cestach.      Absence informaci z mene navstevovanych regionu hlavne na jihu je samozrejme dana tim ze byla zeme donedavna uzavrena pro turisty a i tim ze Saudove nejsou zadni velci vyletnici:) jel jsem trasu: Praha - Atheny - Jeddah - Medina - Hijaz Railway - Al Wahbah Crater - "White Mountain - Rijal Alma - Abha - Bir hima Petroglyph - Najran - Wadi Lajab - Jizan - Farasan Islands - Al - Khoubah hot springs - Jizan - Jeddah - Atheny - Praha https://jorgus.rajce.idnes.cz/Sa...abie_2022/ pro zacatek kdyby se chtel me nekdo na neco zeptat, tak pls zde, popr i nekdo dalsi pokud prispeje s tim co videt tak budu rad.  Z ostatnich veci co jsem nejel a uvazoval jsem o nich, tak jsem nejel schvalne okoli Al Ula (pri podrobnejsim prozkoumani me to za ty celkove naklady nepripadalo cena/vykon optimalni), Edge of the world (nic extra) a skaly na severu (nebyl cas).      .
Saudska Arabie
Ve fóru Co vidět a navštívit
115 odpovědí
Ahoj,     omlouvam se pokud spamuji a toto tema tu je, resp vim ze je, jen jsem tam nenasel uspokojive odpovedi:)     Od pristiho roku budeme mit deti ve skole a proto se zacnu orientovat na letni exotiku ktera splnuje - more, prales ci podobna unikatnejsi flora, lehka poznavacka na cca 14 dnu, relativne bezpecno..     Mate nekdo tipy prosim kam v lete? Aby tam nebyla brutalni rainy season (vim ze vetsinou je to hodinovy dest), nebo letenky nad 17k za osobu. Zatim za sebe jsem si rikal Panamu, Vietnam ci Gambii..jenze ve vsech uz jsem byl a taky chci videt neco noveho:)    prosim o Vase tipy, pristi leto je daleko, ale az vyskoci treba uz na podzim nejake akce tak abych byl pripraveny. Prece jen je nas 5:)     dekuji Jirka    www.jorgus.webnode.cz  .
Exotika v lete
Ve fóru Co se nevešlo
68 odpovědí
Ahoj,     nemate prosím někdo zkusenost s nakupem plynovych kartuší na Madeire, nejlepe poblíž letiště? Co jsem hledal tak jsem nasel jen zminky ze jsou nejake obchody u Funchalu, mate nekdo tip aspon tam?:) dekuji Jirka  .
Madeira - Kartuše
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
 .
Tipy na zajímavá a méně známá místa v Chorvatsku
Ve fóru Co vidět a navštívit
25 odpovědí
Ahoj,      Myslím nejenom já se zajímá jak je to s odletem z Německa, asi před hodinou Německo opět přitvrdilo (https://www.idnes.cz/zpravy/zahr...nicni_jhr) Máte někdo informace jak je to s cestovateli kteří mají pouze tranzit na Německé letiste a odlétají hned pryč?:) Děkuji za jakékoliv oficiální info, nemohu dohledat, před týdnem to bylo ještě pro nas v pohode:) Děkuji Jirka www.jorgus.webnode.cz  .
Odlet z Nemecka koronavirus info
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
273 odpovědí
Dobry den, mohl by mi prosim nekdo poradit zastavky pri ceste z Prahy do Budapesti na letiste? jedeme autem brzo ano, odlet pozde v noci..nejaka dve tri mista co videt pri ceste..klidne i pres Rakousko:) dekuji Jirka .
Madarsko
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí
Dobry den, prosim poradite mi jak se dostat nejrychleji z letiste na Majdan?:) dekuji Jirka .
Kyjev Borispol
Ve fóru Letiště
38 odpovědí
Ahoj, hledam toto spojeni na termin odlet 13. az 15. 12 a 10. az 12.1. uz byt byt doma pro dve osoby, zatim jsem nasel vse nad 20k. Muzete me prosim pomoc, uz jsem s tim relativne stravil hodne casu:) ps. vim ze mam ocekavat velkou cenu pres vanoce..:) dekuji Jirka www.jorgus.webnode.cz .
Praha-Bangkok a Ho Chi Minh - Praha
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
Ahoj, nemate tip na levnou autopujcovnu bud v Busanu nebo v Soulu, nejlepe letiste? byl jsem v Koreji dvakrat, ale naposledy pred 6 lety a koukam, ze ted chteji za auto na 10 dni cca 12-15 tisic, coz se mi zda hodne:)na to ze je to nejaky Smart. Uvitam jakekoliv tipy na pujceni auta:) dekuji Jirka www.jorgus.webnode.cz .
Pujceni auta Jizni Korea
Ve fóru Půjčení auta
0 odpovědí
Ahoj,zkousim si vybrat z nabidky tour po wadi Rum? samozrejme jsem prosel vsechna fora a doporucene operatory:)mate jeste nekdo cerstvou pozitivni zkusenost? zatim vyhrava https://www.beyondwadirum.com/ ale zda se mi ze camp je moc na ocich:)ale jde mi hlavne o co nejlepsi nabidku pri jednodeni jeepture, bez zbytecnych 3 hodinovych obedu:)diky za cerstve poznatkyJirkawww.jorgus.webnode.cz .
Wadi rum tour a ubytovani
Ve fóru Tipy na ubytování
11 odpovědí
Zdravicko, pomalu zacinam planovat vylet po Guatemale a chceme si odskocit na nejake pekne karibske plaze? Mohl by jste mi nekdo poradit z osobni zkusenosti nejake misto, kam se jde celkem rozumne dostat z Guatemaly (v Guatemale hezke plaze pry nejsou) - tj. Severni Honduras ci Belize a nebylo to tam plne amiku a vyskovych hotelu? Jde mi jen o kratky odskok na cca 4 dny z Guatemaly. idealne nejaky mensi ostrov s jednoduchym ubytkem:)diky moc Jirkawww.jorgus.webnode.cz .
Nejlepsi plazova destinace Belize/Honduras
Ve fóru Co vidět a navštívit
8 odpovědí
Ahoj,mám velkou prosbu jestli je možno sehnat letenku za rozumnou cenu kamkoliv do tepla (po evrope nebo i jinam) je jedno místo odletu v okruhu do 500 km jedna se o termín 3-4.10-8.10.2017 plus mínus jeden den.Jsem nic rozumneho nenasel..jen Spanelsko..Recko..a jeste celkem drahe:((Dekuji Jirkahttp://www.jorgus.webnode.cz .
Letenka do tepla
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď
 Zdravicko,    snazim se najit letenky pro 6 lidi v terminu 6-7.8. -19-20.8. na Lanzarote, z letist Praha, Drazdany nebo Katowice..ale co jsem zatim nasel je cca 10k za osobu z Prahy a s celkem dlouhym layoverem. Ma nekdo nejaky tip trochu tu cenu ponizit?:)dekuji moc za pripadnou odpovedJirkawww.jorgus.webnode.cz .
Lanzarote 08/2017
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
 Dobry den,    mohl bych poprosit o nalezeni jeste levnejsi letenky nez jsem nasel?:)Jedna se mi o:jednosměrnou letenku na 8.5 popřípadě i 7.5 z Floridy (Preference Miami, Palm beach nebo Ft lauderdale do Evropy (Praha, Viden, Krakow, Berlin, Varšava). Co matrix ukazuje tak nejlevnejsi je TAP za 456usd..coz je trosku..:(dekuji za pripadnou odpovedJirkawww.jorgus.webnode.cz  .
Florida smer domov:)
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď
Zdravicko, byl jste nekdo v Kyrgystanu? mate prosim nejake doporuceni na nejaku zastavku na teto trase? Biskek - Burana - Kegety falls - Cholpon Ata - Przevlasky - Karakol - Jeti Orghuz - Barskoon - Tamga - Skazka - Biskek prosim o jakykoliv tip, ci doporuceni na jednodenni vylet...jedu zitra, tak asi ne moc do hor:) dekuji Jirka http://www.jorgus.webnode.cz .
Kyrgystán
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Ahoj, budu letat temer kazdy mesic do Santiaga de Chile..proto uvazuji o FFP at y toho neco mam:)jakou alianci zvolit dle parametru Cena/Vykon? Nejlevnejsi ceny jsou s Iberii, tak zvolit One World? dekuji za odpovedi Jirka .
Jaky FFP - Santiago de Chile
Ve fóru Frequent flyer programy
1 odpověď
Ahoj mohl by mi někdo poradit co vidět v okolí města Tafraoute. .vyjma těch po malovanych skal?:)pak bych se chtěl zeptat jel někdo z Vás tuto trasu?https://www.adventura.cz/zajezdy/6393-maroko-velky-jizni-okruh/ Stojí zejména ta trasa pouští za to?:) Dekuji .
Maroko
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď
Dobry den, Resim celkem urgentni zalezitost:(v nedeli odletaji 2 dospeli a dve deti na dovolenou do Turecka,ale u jednoho ditete se zjistilo ze nemuze najit pas..Ck nechce prebookovat napr na Recko kde by stacila obcanka..je nejaka jina varianta takhke v patek odpoledne?:) Dekuji Jirka .
Ztrata pasu,odlet za dva dny
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi