Témata uživatele Aguero

Témata uživatele Aguero

Téma Poslední reakce
Zdravím, chci se zeptat, zda wizzair kontroluje kabinová zavazadla, jestli člověk platil za to větší či nikoliv a nesnaží se je oklamat? přijde mi docela nehorázné, že za standardní kabinové zavazadlo ještě musím platit  .
Wizzair-Cabin bag-zkušenosti
Ve fóru Letecké společnosti
90 odpovědí
Zdravim, chtel bych se zeptat, zda mate kladne zkusenosti s timto prodejcem letenek? letenku maji levnejsi, nez samotna letecka spolecnost, tak me zajima jestli to neni nejaky podvod  .
Gotogate zkušenosti
Ve fóru Vyhledávače letenek
62 odpovědí
Ahoj,ma nekdo zkusenosti, jak moc dopredu je vyhodne kupovat letenky po Australii? Potrebuji koupit par preletu v Lednu, tak nevim zda zacit s kupovanim uz ted, ci cekat..Qantas,Virgin,Jetstar. .
Letenky po Austrálii
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Ahoj, možná mám hloupý dotaz, ale chci se zeptat, zda si mohu vzít s sebou na palubu takový ten klasický skládací deštník? Letím z BTS s Ryanem pouze s příručákem a za těch pár let co létám, jsem si nikdy s sebou deštník nevzal, takže vůbec netuším  .
Deštník na palubě letadla
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
12 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat, jak to funguje při přestupování s nízkonákladovkama. Např. u Norwegianu či Eurowings, lze koupit letenku s přestupem a můj dotaz je, jestli se starají o cestující v případě nestihnutí letadla při přestupu, díky jejich prvnímu opožděnému letu? Samozřejmostí je, že to je koupené na ''jednu'' letenku přímo přes jejich stránky. Normálně bych se neptal páč je to jasný, ale u těhlech nízkonákladovek fakt netuším jak to mají zařízené  .
Přestup s Low-cost Airlines
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi
Zdravím, měl bych jeden dotaz. Kolik hodin před odletem mne pustí s letenkou do airside zóny, která je za pasovkou,rentgeny atd.? Přece jenom je to bezpečnější část letiště, oproti příletové a odletové hale, kde se mohou pohybovat všelijaká individua  .
AIRSIDE zóna na letišti
Ve fóru Letiště
6 odpovědí
Zdravím přátelé, zajímalo by mě jaké jsou vaše názory na očkování proti japonské encefalitidě při cestách do zemí jako je třeba Thajsko, Vietnam, Kambodža, Indonésie a jíné ''tropické'' země v Asii ? Riskujete to bez očkování, nebo ho pravidelně podstupujete? Přece jenom, je tu hodně lidí co cestuje do jižní a jihovýchodní Asie asi celkem pravidelně, tak proto se ptám  .
Japonská encefalitida
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí