Příspěvky uživatele baja

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Vidím, že většina má stejný problém a to je ten, že čím víc létají, tím víc se bojí. Jsem na tom docela podobně i když se s tím snažím dost bojovat. Osobně jsem nezažil nějaké extrémní turbulence, ale občas strach mám a říkám si, že je něco špatně.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

I tak je cena šílená. My jsme na Oahu byli jen 2 noci, pak jsme letěli na Maui a teď jsme na Kauai. Jen letenky na přelety nás stály kolem 20 tisíc + auta dalších cca 20 tisíc. Ono to pak letí nahoru smiley Je to pak opravdu o tom co chci vidět, jak chci bydlet co chci jíst atd.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cauky, neleti nekdo 14.kvetna náhodou smiley? Z těch přestupů mám taky trochu nervy, ale snad to zvládneme v pohodě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cau,

my jedeme asi za 2 měsíce a také řeším jaké auto. Budeme asi na Kauai a Maui. Má smysl nějaké lepší auto, nebo si vystačím z nějakým Focusem? Budeme pouze 2.

Díky za info

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cauky,

byli jsme asi pred mesicem. 2 noci Dubai a potom RAS na 5 dní. V Dubaji určitě základní atrakce, které tady psali ostatní. Hotely jsou drahé, záleží jaký chces standard a kolik chces platit. Lepší hotel je kolem 3.000 na noc/pokoj pro dva. My jsme měli http://www.booking.com/hotel/ae/movenpick-apartments-the-square.cs.html

Oblečení pro slečnu kalhoty, polo tričko nebo neco s rukávem. Já jsem nosil plátené kalhoty, tenisky a kosili nebo polo. V Dubaji je to více free. Zde potkás holky s mini a podobne. V RAS je to už o něčem jiném.

Vsechny listky nakoupit dopredu. Vyhnes se frontam a nervum. V obchodaku doporucuju vzit hned mapu, xkrat jsme nevedeli kam jdeme. Pokud budete mit cas tak urcite jsou tam super aqua parky smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu